Dobrý den. Před třiceti lety jsem byla na klasické operaci křečových žil - odstranění hlavních kmenů na obou nohách. Po letech mám větší množství " bublinek " na zadních stranách obou nohou v podkolení a od kolen dolů. Jaká je nejvhodnější metoda odstranění žil při opakovaných operacích ? Mám jít na klasickou operaci, do které se mi popravdě nechce kvůli dlouhotrvající narkóze, případně spinální anestezii. Děkuji
Dobrý večer, zdravím Vás a děkuji za dotaz, osobně bych konzultovala pracoviště na kterém jste zákrok postoupila
Š-
Dobrý den,
takto nelze posoudit rozsah postižení. Navštivte lékaře zabývajícího se žilní problematikou a po vyšetření Vám jistě sdělí, co je pro Vás nejlepší. Je možné, že by bylo možné odstranit variy i skleroterapií.
S pozdravem
Dr. Machač
Dobrý den,
takto na dálku bez vyšetření se nelze přesně vyjádřit. Doporučuji Vám osobní konzultaci.
S pozdravem
doc. MUDr. Peter Baláž, Ph.D., FEBS, MHA
Klinika YES VISAGE
Vážená paní,
doporučuji Vám obrátit se na cévního chirurga, v ideálním stavu na původního operatéra.
Mějte se hezky, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.