Dobrý den, prosím o doporučení na odstranění křečových žil co nejšetrnější metodou v okolí Olomouce, Olomoucký kraj. Byla mi doporučena operace křečových žil na jedné dolní končetině a rozhoduji se, jakou operaci vybrat a kam jít. Děkuji. Budu ráda za Vaše zkušenosti. Jarka
Dobrý den.
Operaci musí předcházet cévní vyšetření - bližší na t.č. ******, nebo *******, termín ev. operace do 1 měsíce, provedení je možné během celého roku.
S pozdravem doc. MUDr. I. Malý, CSc.
Dobrý den, v Asklepionu Praha máme objednací dobu asi 1-2 týdny. Nejvhodnější doba na operaci je podzim, zima, jaro Zdraví Vás dr Ott
Dobrý den, pokud byste nenašla vhodné pracoviště v Olomouci, můžu Vám nabídnout konzultaci v Hradci Králové.
Dobrý den,
Myslím, že nejšetrnější metoda je vypichování v lokální anestezii – jedná se o proceduru bez velkých modřin, zachovává kontinuitu a funkčnost přilehlých měkkých tkání, výhodou je také rychlá rekonvalescence.
S pozdravem
MUDr Jan Tišer
Dobrý den, nejvhodnější doba k operaci křečových žil je mimo léto celý rok. Modernější radiofrekvenční metoda pracuje s nižší teplotou a je proto šetrnější k tkáním než ostatní metody. V Centru jednodenní chirurgie Hradec Králové máme objednací doby 10-14 dní a akční ceny nejnižší v ČR viz **********
Dobrý den, prosím o doporučení na odstranění křečových žil co nejšetrnější metodou v okolí Teplic, Ústecký kraj. Jednu nohu už mám odoperovanou, bohužel v místě, kde jsem byla, se již tato léčba neprovádí. Moc děkuji předem.
Dobrý den, mohu Vám nabídnout vyšetření a operaci na klinice Asklepion Praha, Londýnská 39. Operace provádíme s použitím laseru. Před operací je nutné vyšetření duplexní sonografií. Můžete se objednat na tel. 234716300 Zdraví Vás dr Ott, cévní chirurg
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.