Dobrý den, již pět let bojuji se zanícením potních žláz v obou podpaží. Prošla jsem několik chirurgických zákroků a spolikala spoustu antibiotik. Podpaží mám zjizvené a zvětšené boule, které se stále plní a o zápachu nemluvím... Zjistila jsem, že tím trpí hodně lidí, ale nikde jsem se nedočetla o možné pomoci. Proto prosím o radu. Díky Johanka
Dobrý den,
dle vyjádření naší zkušené lékařky MUDr. Niny Koutné je vhodné zkusit Roaccutane. Na naší klinice Vám pak MUDr. Koutná doporučuje aplikaci botoxu, cena činí 13500,- Kč. Je možné po domluvě s lékařkou aplikovat poloviční dávku k vyzkoušení. Nutná je před aplikací vstupní konzultace s dermatoložkou MUDr. Koutnou, která stojí 600,- Kč. Pro objednání nebo v případě dalších dotazů jsme V8m kdykoliv rádi k dispozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
V problematice tzv. "hidrosadenitid" Vám plastický chirurg může poradit jen v tom, když by měl odstraňovat nehezké jizvy po opakovaných zánětech. Jinak je to hlavně o imunitě a je dobré řešit to touto cestou. Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.