Zanícené potní žlázy

Johanka87323
10. 2. 2012 · Poslední odpověď: 15. 2. 2012

Dobrý den, již pět let bojuji se zanícením potních žláz v obou podpaží. Prošla jsem několik chirurgických zákroků a spolikala spoustu antibiotik. Podpaží mám zjizvené a zvětšené boule, které se stále plní a o zápachu nemluvím... Zjistila jsem, že tím trpí hodně lidí, ale nikde jsem se nedočetla o možné pomoci. Proto prosím o radu. Díky Johanka

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

dle vyjádření naší zkušené lékařky MUDr. Niny Koutné je vhodné zkusit Roaccutane. Na naší klinice Vám pak MUDr. Koutná doporučuje aplikaci botoxu, cena činí 13500,- Kč. Je možné po domluvě s lékařkou aplikovat poloviční dávku k vyzkoušení. Nutná je před aplikací vstupní konzultace s dermatoložkou MUDr. Koutnou, která stojí 600,- Kč. Pro objednání nebo v případě dalších dotazů jsme V8m kdykoliv rádi k dispozici.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC

V problematice tzv. "hidrosadenitid" Vám plastický chirurg může poradit jen v tom, když by měl odstraňovat nehezké jizvy po opakovaných zánětech. Jinak je to hlavně o imunitě a je dobré řešit to touto cestou. Zdraví Dr. Tomášek

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Nadměrné pocení
1 odpověď, nejnovější odpověď: 28. 2. 2017
Botulotoxin proti pocení
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 4. 2012
Laserová dermatologie
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 3. 2017
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 7. 2023
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 10. 2009
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 11. 2019
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 1. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 1. 2008
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 10. 2018
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 6. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi