Řeší laserová metoda i rozšířené póry na kůži?
Na rozšířené póry je efektivní frakční neablační laser, který vrchní vrstvu pokožky naruší a podporuje novotvorbu kolagenu a celkovou regeneraci pokožky. Na rozšířené póry je efektivní i mikrojehličkování, které také pokožku podráždí a podněcuje k regeneraci. Samozřejmým základem je správná péče o pokožku, jejíž důležitou částí je pravidelné čištění.
Dobrý den.Jaký leaserový zákrok obličeje by byl pro mne nejvhodnější?Je mi 37 let,po dětech se mi zhoršila pleť.I přes důkladnou péči mám sposty komedonů,rozšířené póry a ještě problém s pigmentací.Uvažovala jsem o frakčním resurfacingu.Bylo by to řešení?Děkuji za odpověď.Linda
Dobrý den,
v první řadě je třeba zjistit příčinu zhoršení aktuálního stavu pleti a zaléčit ji, pak dle problému, je možné laserové ošetření u stále aktivní zánětlivé problematiky - vhodný je biostimulační laser nebo „prohřívací" diodový laser či IPL, při již vytvořených pigmentacích je možné kombinovat s QS laserem na pigmentace. Frakční ošetření je též vhodné, ale je třeba ho opakovat.
S pozdravem
Prim. MUDr. Karolína Kykalová
hlavní lékař centra dermatologie
Esthesia
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.