Pálení obličeje z nošení roušky

Kasyopea
Kasyopea
24. 3. 2020 · Poslední odpověď: 25. 3. 2020

Dobrý den, včera po 6 hodinovém nošení roušky mě pálí celý obličej...na fotce nic neuvidíte...nemám krupičku, fleky a nic podobného. Je lehce fakt lehce červenější ale šťípe a pálí....dala jsem na to snad vše....odvar z heřmánku, zkliňujicí sérum které většinou zabere i na mé klienty...krém kde je velký podíl vazeliny,,,studené obklady,,,pantelon...pořád to pálí... Poradí mi někdo?

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
souhlasím s kolegyní. Bude nutné vyzkoušet více produktů.

S pozdravem
MUDr. Zuzana Kolací

Dobrý den,
Bohužel, je to velmi individuální, nezbude, než zkoušet více věcí. Mohl by Vám pomoci Bariederm creme isolante nebo Bariederm fissures crevasses (oba Uriage), aplikovat jemně třeba i vícekrát za den. Heřmánek bych nedávala, mohl by i podráždit. Spíše lze k omytí použít termální vodu (Uriage nebo jiné firmy) postříkat a nechat uschnout, případně vlažný, ne zcela silný černý čaj.
Příjemný den,
Dr. Nina Koutná, dermatolog, Klinika GHC Praha

Související dotazy

Problémy s pletí - červenání, póry, jizvičky...

Tra
Tra
25. 2. 2020 · Poslední odpověď: 28. 2. 2020

Dobrý den, mám problémy s pletí. Byla jsem u dvou dermatologů. Jedna mi na to nic nedala, že prý mi na to nic nepomůže mám rozšířené žilky a na to jedině laser,druhá říkala, že je to možná rosacea a dala mi na to rozex, který vůbec nepomáhá. Trápí mě to červenání ucpávání a rozšířené póry, jizvičky a další věci.Je možné,aby mi někdo poradil.Co vše to bude potřebovat a opravdu účinnou metodu laserem, lampou atd., nejlépe z Moravského kraje.Je mi 40 let.Děkuji

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
doporučujeme Vám osobní konzultaci s lékařem. Dle fotografie nelze přesně určit stav pokožky.
Rozšířené póry a jizvičky lze zlepšit pomocí radiofrekvence a na žilky doporučujeme cévní laser vbeam. Pravděpodobně bude potřeba ošetření opakovat.

MUDr. Aksamítová Helena
Dermatoložka

8 adres v Jihočeský kraj, Karlovarský kraj, Kraj Vysočina...

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi