Odstranění jizvy na obličeji laserem

MILA224977
21. 6. 2014 · Poslední odpověď: 23. 6. 2014

Dobry den Před lety jsem měla pr.uraz sjel mi plech po tvaři a zůstala mi po uraze jizva na leve straně pod nosem Lekař mi napsal žadanku na odstraněni do nemocnice Take v tu dobu jsem jela na operaci karpal.tunelu ruky a doporučeni jim předložila Jenže nikoho to nezajimalo NABIDLY MI ZA 50KČ KOSTIČKU NEOPRENU NA PŘIKLADANI?????????? a věnovaly se ruce takže dodnes mi zustala doma žadanka a jizva pod nosem prosim vas mužete mi pomoct jizvu odstranit???klidně si ji zaplatim jen by mě zajimalo kolik budu platit a jestlz jde odstranit jizva leisrem a jak dlouho by to trvalo Mockrat děkuji za odpověd a přeji krasny den

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

jak již bylo řečeno, jizvy v zásadě odstranit nejde, jedná se o degenerativní tkáň, kterou se zhojilo místo poranění a tudíž zde jizva bude vždy. Je možné ji však korigovat, k tomu využíváme na naší klinice laserové přístupy, mezi které u obdobných jizev jako je na přiložené fotografii využíváme frakční neablační laser Palomar s hlavicí 1540. Tento laser upravuje barevnost a reliéf pokožky tak, aby došlo k jejímu sjednocení a jizva tak byla zkorigována a \"zneviditelněna\". Cena zákroku u takto malého defektu se při kompletní terapii pohybuje mezi 1500 a 6000 Kč.

S pozdravem MUDr. Helena Reisingerová

Klinika Mediestetik,

Dobrý den,
při odstraňování jizev hraje vždy důležitou roli, jak je jizva stará, hluboká a tak dále. Máme výborné zkušenosti s frakčním laserem, který naruší léčenou část a tím se zahájí regenerační proces hojení se zrychlenou tvorbou nové tkáně. Cena zákroků je velice individuální ( od 500 Kč), je zde důležitá osobní konzultace.
S přáním krásného dne
MUDr. Jana Synková

Dobrý den,

slibovat odstranění staré jizvy je trochu bláhové. Existují metody na to , aby byla méně patrná např. laserové zbroušení, karboxyterapie, ozonoterapie, radifrekvenční ošetření, injekce kortikoidu a pod.
Asi nejlepší efekt by byl po zbroušení a buněčné transplantaci Recell, ale tato metoda je velmi finančně nákladná.

S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová drmatolog kliniky GHC Praha

Jizvy nejde v pravém smyslu slova odstranit, ale spíše korikovat. laserem se zlepší prakticky každá, po 1-4 ošetřeních asi o 75%, možná by pomohl i chirurgický výkon- museli bychom vyšetřit. Cena závisí podle léčby, může to být od 1500 Kč třeba až k 10000 Kč- záleží na typu a počtu ošetření- tedy na tom, co budete požadovat.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Korekce jizev
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 11. 2020
Korekce jizev
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 7. 2023
Korekce jizev
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 9. 2021
Laserová epilace
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 3. 2019
Odstranění jizev laserem
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 1. 2017
Korekce jizev
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 12. 2022
Odstranění tetování
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 2. 2014
Odstranění znamének
14 odpovědí, nejnovější odpověď: 21. 2. 2019
Odstranění jizev laserem
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 4. 2014
Laserová dermatologie
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 1. 2019

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi