Dobrý den,
6.1. jsem podstoupila odstranění pigmentovych skvrn alexandrovitým laserem. Jednalo se o druhé ošetření-korekci. Stále bohužel nevidím žádnou změnu. lepší výsledek jsem měla po pravidelném ošetření hydrafacial, jehož součástí je slabý chemicky peeling. Kdy nejdříve mohu ošetření podstoupit a po jake době je možné pleť ošetrovat kosmetikou s kyselinami a samoopalovací krém? Děkuji za odpověď.
Petra
Dobrý den,
zatím je velmi brzo, proces odstranění trvá delší dobu a lze případně kombinovat i s ostatními metodami. Buďte trpělivá.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
odstranění laserových pigmentací vyžaduje několik sezení a může trvat až 5 měsíců, než se projeví výsledky léčby. Přesto je možné je zkombinovat s peelingy nebo i jinými neinvazivními postupy, které mohou účinek urychlit a podpořit. Já osobně kombinuji tuto metodu ještě s mezoterapií, díky které se účinek ještě zvýší.
Samozřejmě, pokud byste měla zájem mne navštívit, rád Vás přivítám na konzultaci. Stačí si jen domluvit termín, a budeme se těšit na Vaši návštěvu.
S pozdravem,
Dr.Alberto Leguina-Ruzzi MD. PhD
Dermatolog, estetická dermatologie
ABClinic Art & Beauty,Praha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.