Dobrý den, poradíte mi kliniku v Praze, kde se toto provádí? Už téměř 2 roky mě trápí pigmentová skvrna na čele, nepomáhají na ni žádné dostupné krémy na trhu, kterých jsem i díky své úžasné, hodné paní doktorce vyzkoušela hodně a nepomáhá mi už ani chemický peeling, prý je možné, že už se mi pleť prostě zodolnila. Skvrnka už je dost světlá i vzhledem k tomu, že se 2 roky chráním v obličeji UV 50, ale ráda bych se jí konečně zbavila, abych každý den nemusela plácat hory make-upu, abych mohla vyjít mezi lidi. Raději bych vyzkoušela toto pulsní světlo/laser, kdy se pigmentace rozbije a odplaví z těla pryč pomocí bílých krvinek než klasický laser, kdy vzniká stroupek, i vzhledem k tomu, že mám skvrnku přímo uprostřed čela a je zhruba 4x4cm..Poradíte mi i cenovou relaci.
Díky, budu se těšit na odpovědi.
S pozdravem a přáním hezkého dne
M. Pleskotová
Dobrý den, uvedeným problémem se také zabýváme, zejména u světlých pigmentací však nebývá odstranění jednoduché a samozřejmě, i přes důslednou ochranu přípravky s vysokým faktorem musíte počítat s určitým mírným zhoršením každé léto. Jak pulsní světlo, tak i laser je u pigmentací vhodné využít spíše v období podzim-zima. Ceny za ošetření jsou u takto malé skvrny kolem 600 Kč za ošetření, obvykle je třeba opakované ošetření podle stavu, jednou za 1-2 měsíce. Vstupní vyšetření u nás stojí 600 Kč. Prosím, máte- li zájem o naše služby, objednejte se telefonicky v našem Těšíme se na Vaši návštěvu. S přáním pěkného dne, MUDr Nina Koutná, Klinika GHC Praha.
Dobrý den, naše klinika se zabývá odstraňováním pigmentu i tetováží, je nutné objednat Vás na vstupní konzultaci, první stojí 400,-, každá další je zdarma. Tam s Vámi lékařka prokonzultuje postup a také sdělí cenu zákroku. V případě, že souhlasíte, je možné zákrok ihned provést. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.