Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, kolik by stálo odstranění zhruba 6-7 let starého tetování obočí, které mělo po čtyřech letech zmizet, ale nezmizelo. Mám tam stále viditelné čárky, ne moc, ale obočí už se snižuje a já bych chtěla obnovit přirozený tvar obočí, a takto jsem nucenu dokreslovat stále ty křivky, které se mi nelíbí. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
v dnešní době naštěstí již existují k pokožce velmi šetrné lasery, kterými se lze zbavit nechtěného permanentního make-upu bez vzniku strupů či jizev a bez ohrožení chloupků v obočí. Zpravidla je zapotřebí absolvovat sérii 1 - 2 ošetření s rozestupem min. 3 týdny. 1 ošetření vychází od 1 900 Kč.
V našich laserových estetických centrech nabízíme profesionální odstranění permanentního make-upu lékařským laserem - naše pobočka na se nachází pouhých cca 5 min chůze od Hlavního nádraží. Ošetření provádí výhradně vysokoškolsky vzdělaný zdravotnický personál.
Více informací zde
S pozdravem a přáním pěkného dne
Laser & Esthetic centrum Beauty PRO
Dobrý den, cena laserového zákroku je od 1500,- Kč, více. S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová, MLC
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.