Cena odstranění tetování obočí

Uzivatel
12. 11. 2007 · Poslední odpověď: 11. 2. 2014

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, kolik by stálo odstranění zhruba 6-7 let starého tetování obočí, které mělo po čtyřech letech zmizet, ale nezmizelo. Mám tam stále viditelné čárky, ne moc, ale obočí už se snižuje a já bych chtěla obnovit přirozený tvar obočí, a takto jsem nucenu dokreslovat stále ty křivky, které se mi nelíbí. Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

v dnešní době naštěstí již existují k pokožce velmi šetrné lasery, kterými se lze zbavit nechtěného permanentního make-upu bez vzniku strupů či jizev a bez ohrožení chloupků v obočí. Zpravidla je zapotřebí absolvovat sérii 1 - 2 ošetření s rozestupem min. 3 týdny. 1 ošetření vychází od 1 900 Kč.

V našich laserových estetických centrech nabízíme profesionální odstranění permanentního make-upu lékařským laserem - naše pobočka na se nachází pouhých cca 5 min chůze od Hlavního nádraží. Ošetření provádí výhradně vysokoškolsky vzdělaný zdravotnický personál.

Více informací zde

S pozdravem a přáním pěkného dne

Laser & Esthetic centrum Beauty PRO

Laser & Esthetic centrum Beauty PRO
5
(1)
2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den, cena laserového zákroku je od 1500,- Kč, více. S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová, MLC

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění tetování
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 1. 2018
Odstranění tetování
1 odpověď, nejnovější odpověď: 19. 3. 2007
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 12. 2022
Odstranění tetování
1 odpověď, nejnovější odpověď: 7. 2. 2023
Odstranění tetování
1 odpověď, nejnovější odpověď: 7. 6. 2017
Odstranění tetování
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 6. 2017
Odstranění tetování
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 4. 2024
Odstranění tetování
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Odstranění tetování
1 odpověď, nejnovější odpověď: 31. 3. 2022
Mikropigmentace
1 odpověď, nejnovější odpověď: 7. 2. 2008

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi