DOBRÝ DEN CHCI NECHAT ODSTRANIT TÝDEN STARÉ TETOVANI A CHCI VEDET KOLIK BY TO MOHLO STAT.PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD
Dobrý den tetování může být odstraněno či zjemněno laserem.Cena cca 1700Kč za 3x3cm na jedno ošetření (sezení).Je nutno 1-4 (dle tetováže) dalších sezení. Cena za další sezení se snižuje.
Dobrý den, moje tetování je staré 11 let, měla bych zájem o zesvětlení aby bylo možné nechat místo přetetovat. Bohužel jsem slyšela že problém se štítnou žlázou je kontraindikace v případě použití laseru. Mám zvýšené protilátky na zánět ŠŽ, který je u mě chronický, ale momentálně bez léčby medikamenty. je toto problém ? Také by mne zajímala cena 1 ošetření a kolik by stálo případné 2. a 3. ošetření. Děkuji.
Artefakt je příliš veliký pro odstranění vyříznutím, tedy pro ruce plastického chirurga. Neznám přesně kontraindikaci, proč by laserové ošetření mohlo komplikovat léčení štítné žlázy. Nedejte na to, ci jste slyšela a zajděte ke zkušenému endokrinologovi a po té ke zkušenému laseristovi. To jsou odborníci pro Vás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg, 607990077
vedoucí lékař Centra estetické plastické chirurgie DaTOM
www.plasticka-chirurgie-praha.cz, plastika@datom.cz
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí...
Dobry den, chtela bych si nechat odstranit tetovani. V priloze posilam fotku tetovani, chci se zeptat jak by to vychazelo cenove, popripade se domluvit i na terminu. Dekuji Nguyenová
Dobrý den,
nejnovější metoda odstranění tetování je frakční metoda s Q-switched Nd YAG laserem.
Odstranění s frakčním YAG laserem snižuje riziko pigmentačních poruch o 80% a je rychlejší a šetrnější než s klasickým YAG laserem. V našem centru pracujeme také s Kryoanestezií, takže ošetření je minimálně bolestivé.
Cena za ošetření by se dle fotografie pohybovala kolem 5.000,- - 6.000,- Kč.
S pozdravem
MUDr. Marie Policarová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.