Dobrý den, mám dvě kaloidní jizvy po očkování a chtěla jsem se zeptat jestli si můžu bez obav nechat udělat tetování a piercing nebo to pro mě není vhodné. Popřípadě jestli se tetování může vést přes tyto jizvy, děkuji.
Po očkování vznikají často hypertrofické jizvy a při tom se jejich vlastníci po poranění dobře hojí. Vzhledem k tomu, že nesympatizuji s prováděním tetováže (někdy je nelze prakticky odstranit) mohu Vám jen tuto myšlenku rozmlouvat. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den,
rovněž tyto aplikace nedoporučujeme podstupovat.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Laser & Esthetic centrum Beauty PRO
Zdravím,nikdy nemáte záruku,že aj v mieste tetovania nevzniknú keloidné jazvy.Nepokladám za rozumné to riskovať.
Estetic studio,B.B.
Dobrý den,
chtěla bych se poradit hledně problému s pletí. Jsem 14měs po porodu a v těhotenství se mi v oblasti lícních kostí udělaly pigmentové skvrny. Jde o souvislou, jinak zbarvenou plochu než je okolí. Ráda bych se tohoto problému zbavila, ale nevím, kam se obrátit. Nedovedu ani odhadnout, zda se jedná o hyperpigmentaci nebo rozšířené žilky. Prosím o jakékoliv info a orientační cenu. I ta je pro mě důležitá. Má dojezdnost je Praha/Hradec/Mladá Boleslav a okolí Děkuji
Dobrý den,
je to nepříjemný problém a v tomto období se jeho vzhled žel akcentuje, ale i to lze redukovat.
Jelikož je sluníčko již docela \" při síle\", byť to necítíme každým dnem příjemným teplem, doporučila bych pro tyto dny a další léto jen dobrou péči o pleť:
- profesionální péči se zvýšenou dávkou koncentrátu vitaminu C aplikovaného třeba sonoporací nebo iontoforézou do této oblasti ( pracuje s cévní stěnou + zlepší tvorbu kolagenu a elastinu v dermis + redukuje tvorbu pigmentace)
- denně krém s vysokým SPF 50
- krém s obsahem arbutinu, účinně redukujícího novotvorbu pigmentu a zajišťujícího redukci i stávajících pigment.skvrn
- v tomto období již bez indradermální inj. mezoterapie, bez CPL a bez laserového ošetření - toto vše ponechat na období podzim a zimu, kdy intenzita UV v našich podmínkách bude opět slabší.
- v tomto období, pokud se zdržujete převážně v budově, můžete ještě využít poslední šance peeingu kyselinou mandlovou,,.
Přeji příjemné jarní dny, zdravím MUDr. Takácsová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.