Permanentně zarudlý nos

Anonymní
21. 3. 2024 · Poslední odpověď: 26. 3. 2024

Dobrý den, již několik let mě trápí permanentně zarudlý nos. Již od mládí jsem trpěl akné a vždy jsem akné mačkal, čímž jsem pokaždé nos zanítil a on zrudl. Nyní se mi na nose akné již netvoří, ale zarudlý pigment mu již zůstal. V oblasti je zvýšená produkce mazu, takže si pleť pravidelně čistím. Zarudnutí se zhoršuje při vystavení chladu třeba v zimě, kdy se nos i lehce nafoukne, oteče. Nejsou příliš viditelné žádné žilky a již dvakrát jsem podstoupil IPL na jedné klinice, ale s téměř žádnou výraznější změnou. Nevím, jestli se může jednat o rozaceu či ne, u praktického lékaře jsem zatím nebyl. Předem mockrát děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Doporučujeme poslat fotografii problematického místa na náš email. Rádi poradíme

Dobrý den,
pokud byste chtěl pomoci, napište prosím dotaz a dobrou fotografii problematického místa na náš email.
Rádi pomůžeme.
S pozdravem Dermamedest team

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Korekce jizev
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 7. 2018
Mikropigmentace
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 6. 2012
Laserová epilace
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 7. 2012
Mikropigmentace
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 5. 2015
Mikropigmentace
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 6. 2012
Odstranění tetování
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 1. 2020
Zmenšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 7. 2015
Mikropigmentace
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 6. 2012
Operace dolních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 4. 2022
Operace horních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 8. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi