Dobrý den, všimla jsem si, že se mi udělala dvě taková "znaménka" .. vypadá to jako 3-4mm hrbolek naplněný krví, okolo něj jsou více prokreslené drobné žilky. Dříve tam nebyly, nyní ano. Můžete mi poradit, o co se jedná a jak to odstranit? Mě napadlo cévní laser ...když okolo jsou ty žilky?? Přikládám foto, na detailu to snad bude vidět. Budu ráda i za info, kolik by odstranění dvou takových útvarů cca stálo. Moc děkuji. L.
Zřejmě se jedná o drobný hemangiom, odstranit lze laserem, vhodná doba k ošetření je podzim-jaro kvůli následné potřebě ochrany před sluncem.
MUDr Eva Nývltová
C.E.M.-centrum estetické medicíny
Svitavy
nepíšete svůj věk... tedy:
1. hormonální antikoncepce či přechod- jistě vás někdo pravidelně kontroluje včetně jaterních testů
2. výrazná porucha jaterní tkáně se spíše projevuje tzv pavoučky, což toto není
3. může to být jen pouhá banalita ve středním či pozdně středním věku, která nestojí za jakékoliv bližší vyšetření, je-li ojedinělá..
hezký den prof dušková
Dobrý den, zřejmě se jedná o hemangiom. Projev je možné ošetřit CO2 laserem za 950 Kč/1 ks + vstupní konzultace 500 Kč. Omezení UV záření je min. 2 měsíce.
Zdraví MUDr. Jana Votrubová, PhD. - vedoucí dermatoložka Premier Clinic, Praha 1
Dobrý den,
podle obrázku se jedná o hemangiom. Jeho odstranění laserem je ideální z hlediska komfortu zákroku a rychlého hojení po něm. U nás ve SKIN CARE Liberec cena odstranění začíná na 550 Kč.
Hezký den,
MUDr. Xenie Kučerová
SKIN CARE Liberec
intradermální haemangiom, obvykle v souvislosti s hormony či jaterním metabolizmem, hezký den prof dušková
Je to hemangiom a optimální je některý z cévních laserů, ideálně pulzní barvivový laser. Dobré zkušenosti s tím máme přes 20 let.
doc.Šmucler
Dobrý den, dle fotografie to vypadá na malý hemangiom. Laserové ošetření by byla vjodná volba. Doporučuji provést spíše na podzim, jako vřtšinu laserových ošetření.
Hezký den
MUDr.Kateřina Adamcová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.