Vypadnutí chloupků po epilaci laserem

Ana213006
29. 1. 2014 · Poslední odpověď: 15. 2. 2014

Dobrý den, před týdnem jsem byla na laserové epilaci laserem Candela a bylo mi řečeno, že mi chloupky samy vypadnou a až uvidím, že mi znovu začínají růst, tak se mám objednat na další proceduru.. Zatím mi skoro žádné chloupky nevypadly a nevím co mám dělat. Byla jsem na epilaci brady a tváří a nechci nesprávnou domácí depilaci narušit efekt laseru...

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
pracujeme sice s jiným laserem, ale dle zkušeností našich klientů Vám mohu říci, že první vypadávání chloupků se dostavuje cca po 2 týdnech po ošetření. Další ošetření většinou plánujeme po 4 až 8 týdnech podle toho o kolikáté ošetření se jedná. Chloupky během celé terapie nesmí být vytrhávané, je možné je pouze holit.
Tyto informace by Vám měli sdělit v centru, které naštěvujete, takže Vám doporučuji tam zavolat a zeptat se.

S pozdravem Alena Tichá.

Dobrý den,

pokud jste s laserovou epilací nespokojena, můžeme Vám doporučit epilaci pulsním světlem. Stejně jako u ostatních epilací je však potřeba cca 5 ošetření, zhruba po 3-6 týdnech. Tímto Vás zvu na bezplatnou a nezávaznou konzultaci do Petra Clinic. Objednávky na tel: ********** nebo na *************

S pozdravem a přáním pěkného dne
Bc. Petra Řehořková
Petra Clinic, Klinika estetické medicíny

Dobrý den Ano,

doporučuji počkat, týden je krátká doba.
Vydržte ještě 3 týdny a v případě, že chloupky nevypadnou, doporučuji konzultaci v centru, kde byl zákrok proveden.

Hezký den,

MUDr. Kubátová

Esthé-clinic of esthetic medicine

Tel.č. *********

To je divné. Při ošetření laserem chloupek shoří, pppřípadě zůstane zbyteček, který vypadne ihned. Buď byl kousek vynechán, nebo byla požita malá energie. Musí se energie vyzkoušet, tzv. Kalibrace. Vraťte se , ať to takto zkusí. Kdybyste měla jinou barvu chloupků, tak jiný laser. Fáze rǔstu s tím nemá co dělat, ta souvisí s novým růstem po týdnech. Chloupky hoři před očima , to je divné, pokud to byl GentleLase či GentleYAG. Popř se stavte u nás, zkusíme, jak to je.

Dobrý den, je to skutečně tak, chloupky začnou pomalu vypadávat, důležité je do procesu nijak nezasahovat. Na jedno ošetření je redukce mezi 25-30%, velmi záleží na růstové fázi chloupku, tedy se nebojte, efekt se jistě dostaví.

S pozdravem MUDr. Helena Zdobinská-Reisingerová

Klinika Mediestetik, *********************

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Laserová epilace
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 12. 2015
Laserová epilace
Žádné odpovědi
Laserová epilace
1 odpověď, nejnovější odpověď: 22. 1. 2012
Laserová epilace
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 6. 2017
Laserová epilace
1 odpověď, nejnovější odpověď: 19. 12. 2023
Laserová epilace
Žádné odpovědi
Laserová epilace
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 6. 2015
Laserová epilace
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 3. 2019
Laserová epilace
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 5. 2013
Laserová dermatologie
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 7. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi