Chci se zeptat, zda je možné nějak permanentně odstranit vlasy na hlavě ? Možná to zní divně, ale jde mi jen o malý úsek, který mi dělá starosti. Vlasy mi rostou vzadu jakoby do špičky a holení každé 2 dny mě opravdu nebaví. Ještě se jedná o ochlupení na krku, které jakoby vede z vlasů.
Pokud by to bylo možné, napište prosím i cenu.
Dobrý den,
dovolujeme si Vám nabídnout nejprve konzultaci zdarma, protože jsme přesvědčeni, že laser nelze použít na trvalé odstranění vlasů. Máme ale pár klientů, u kterých úspěšně řešíme jejich problém s chloupky na zadní straně krku (až k linii vlasů). Na konzultaci se můžete objednat na tel.č. 777 264 357. Těšíme se na Vaši návštěvu. S pozdravem, Medical Institut Plzeň (depilační laser provozujeme v prostorách Salonu Andělské Krásy, uvedené tel.č. je na recepci Salonu).
Dobrý den,
k redukci ochlupení používáme depilační laser. Velkou výhodou tohoto ošetření je následná redukce chloupků/vlasů a efekt přetrvává určitou dobu (cca 2 měsíce), takže pro Vás určitě velice pohodlná volba. po čase MŮŽE dojít k trvalému vymizení ochlupení.
Těšíme se na Vaši návštěvu,
MUDr. Kubátová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.