Depilace břicha v 16 letech

Uzivatel
23. 9. 2007 · Poslední odpověď: 28. 9. 2007

Dobrý den!Je mi 16 let a velmi mě trápí tmavší chloupky na břiše...nedávno jsem si je začala holit žiletkou, protože jsem se styděla už i chodit v plavkách.Chtěla bych se zeptat, jestli v mém věku lze provést odstranění chloupků laserem natrvalo, kolik by to tak stálo a kolik je na to potřeba zákroků. Jedná se o chloupky v pruhu širokém cca 7cm začínajícím mezi prsy až k podbříšku. Prosím poraďte, jsem velmi zoufalá. Děkuji!!

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, předem děkujeme za Váš dotaz na naší kliniku.
Provádíme depilaci přístrojem AESTHERA - bezbolestná a rychlá metoda na redukci chloupků.
Před depilaci je nejdříve nutná vstupní konzultace u naší dermatoložky, která stojí 150,-Kč.
Počet návštěv je individuální v intervalu 4 - 5 týdnů.
Cena jedné depilace podbřišku stojí 1500,-Kč.
Pro Váš zájem posíláme číslo naší kliniky tel: ********
S přáním hezkého dne za kliniku GHC Blanka Dušková

Milá Marketko,nezoufejte,Váš problém je řešitelný.Pokud chcete,obratte se na naše pracoviště v UL.Zdraví dr.vraspírová

Vážená slečno,
depilace není limitována věkem. Depilaci na naší klinice provádíme laserem Candela GentleLASE. Je to výkonný laser ošetřující všechny typa kůže v řadě lékařských i kosmetických indikací.
Počet zákroků závisí na druhu požadované léčby a stavu Váší kůže. Pro depilaci většina pacientů potřebuje 3 až 6 zákroků,protože laser efektivně ničí cibulky chloupků pouze ve fázi jejich aktivního růstu. Počet zákroků také závisí na depilované lokalitě a s ní související hloubkou uložení vlasových cibulek,množství pigmentu v nich obsaženém, typu a charakteru kůže. Je to tedy velmi individuální a lékař Vám podá bližší informace při vstupní konzultaci na kterou se můžete objednat na tel : ******* S pozdravem Lékařský Dům Praha 7,a.s.,***********

Laserová depilace není nijak limitována věkem, nežádoucími tmavými chloupky např. v obličeji trpí i mladší klientky, tudíž si nechávají trvale odstranit. Cena u Vámi zmíněné lokality by byla cca 2.000,- Kč za jedno ošetření, ošetření je potřeba opakovat 4 x, a to vždy po 3 měsících.
Eva Ondráčková

Dobrý den,i ve vašem věku lze provést odstranění chloupků laserem (potřebujete ale souhlas rodičů).Je potřeba 3-4 ošetření.Cena za první ošetření je kolem 2500 Kč.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění jizev laserem
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 4. 2008
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 16. 8. 2008
Laserová epilace
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 5. 2007
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 8. 2021
Frakční laser
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 6. 2021
Laserová epilace
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 8. 2007
Laserová epilace
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 2. 2011
Laserová epilace
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 5. 2007
Injekční výplně
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 6. 2023
Liposukce
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 10. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi