Dobrý den, již několikrát jsem podstoupila laserovou epilaci trisel a okolí. Vždy vše bez problému, jen klasické podrazdeni kůže. Dnes po šestém sezení mi vyskakaly tyto spaleniny- laser byl nastaveny na stejný výkon jako vždy jindy. Na slunci jsem byla naposledy před měsícem a ne nijak intenzivně. Jde o spálení kůže nebo jen nějaké výjimečne podrazdeni? Cca týden zpět jsem dělala slabší mechanicky peeling, muže to mít souvislost? Predtim jsem nikdy tuto reakci neměla. Kůže nepali a zákrok nebyl bolestivý ani nepříjemný víc než při předchozích ošetřenich. Podpaží ošetřováno stejne a tam k zadne nežádoucí reakci nedošlo, stejne jako u zbytku trisel smerem dolu, opravdu je takto podrážděný jen vršek. Zůstanou mi pigmentove skvrny? Zitra si mám k lekarce zajít pro recept na nějakou kortikoidovou mast.
Dobrý den. Myslím, že jde pouze o jednorázovou reakci a může to být i po peelingu. Dala bych krátkodobě Locoid crelo crm., na max 5 dnů. Další návštěvu i ošetření laserem doporučuji s nastavením nižších parametrů. Po ošetření laserem promazat panthenolem, nechodit do sauny, bazénu.
Také je otázka jaký druh laseru používají, náš diodový laser je šetrný.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.