Dobrý den, na bradě mám 2 místa (na levé a pravé straně) hustě pokrytá pevnými chloupky. Byla jsem 3x na aplikaci IPL, aplikace vždy po 6ti týdnech, ale výsledek je nulový. Chloupky rostou pořád stejně rychle, stejně pevné, stejné množství. Tyto chloupky jsem měla i před těhotenstvím a vytrhávala jsem si je pinzetou, někdy kosmetička voskem. Bylo mně řečeno, že neúspěch je možná způsoben tím, že stále plně kojím. Je možné provést epilaci nějakým jiným způsobem i během kojení nebo je opravdu nutné počkat, až skončím s kojením? Předem děkuji za informaci.
doporucujeme moderni bezbolestny Laser na trvale odstraneni jakehokoliv ochlupeni/ depilace
Dobrý den, neúspěch po ošetření IPL může být způsoben nerovnováhou hormonů ve Vašem těle, nebo špatnou aplikací IPL. Uvádíte, že jste chloupky vytrhávala pinzetou, depilovala voskem. Důležitá je prodleva cca 2-3 měsíce po těchto metodách. Při ošetření IPL je důležité ošetřit chloupek v jeho "plné síle". V případě jakéhokoli dotazu nebo konzultace volejte na.
STUDIO PERFECT BODY
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.