Párové chloupky

Uzivatel
24. 3. 2008 · Poslední odpověď: 27. 3. 2008

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je normálni když mi vyskoký procento chlupů vyrůstá v páru jakoby z jednoho kořinku,prostě jsou u sebe že vypadaj jak jeden silnej,takže ochlupeni má mnohem větši hustotu..Mám to hodně na prsou kde mám hodně silný a tvrdý chlupy,skoto jako vousy.Doplnuju že si je zkracuju strojkem,protože jinak dorůstaj hodně do delky.Navic se mi pořád objevuji nový a nový na krku atd.Uvažuju o laser depilaci a mám docela obavy aby to mělo smysl když rostou nový a nový chlupy.Je mi 27

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, záleží pouze na Vás, rozhodnete-li se pro permanentní odstranění nežádoucího ochlupení. S pozdravem Pavel Janda

Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha
(0)

V případě, že jste endokrynologicky v pořádku, není důvod, proč by laserovou depilací nemělo dojít k trvalému odstranění nežádoucího ochlupení.
Eva Ondráčková

Dobrý den, na naší Klinice GHC máme přístroj na depilaci Aesthera.
Jedná se o novou , rychlou a bezbolestnou metodu na redukci chloupků.
Nejdříve je nutná vstupní konzultace s naší dermatoložkou, která stojí 150,-Kč.Lékařka Vám poradí veškeré možné alternativy a určí Váš fototyp.
Pro zájem o objednání posílám číslo Kliniky
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Blanka Dušková.

Reklama

Najít další otázky

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi