Dobrý den,možná vám přijde můj dotaz hloupý ale trápí mě to a proto vás žádám o odpověd.Zdědila jsem po své matce světlé chloupky v obličeji.Od 20 let chodím ke kosmetičce na depilaci.Nyní mám dvě dcery 4roky a 10 měsíců a obě to zdědily po mě.U té čtyřlete už si toho všímají i ostatní.Ač jsou chloupky světlé chtěla bych se zeptat zda to jde nějak odstranit.Chtěla bych jí ušetřit hloupých poznámek některých dospělích.Děkuji
Dobrý den,
odstranění světlých chloupků je velmi složité a ve většině případů světlé chloupky Fotoepilací odstranit nejdou. Důvodem je nepřítomnost pigmentu. Avšak zkuste mne prosím kontaktovat pro bezplatnou konzultaci na tel.
Dobrý den!
Plně váš problém chápu a můžu Vám s plnou vážností zdělit, že v našem salonu máme přístroj z Francie, který je prvním přístrojem na světe, kterým se odstraňují trvale všechny, tj. světlé i šedivé chloupky! Jedná se o IPL přístroj Ariane a společnost Eurofeedback je u tohoto přístroje držitelem 17 světových patentů. V případě, že by jste měla zájem o provedení výkonu, kontaktujte nás na výše uvedeném kontaktu!
S pozdravem,
MUDr. Michal Sičák
P.S. Bližší informace o přístroji naleznete na.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.