Dobrý den, vytvořily se mě xantelasmata pod pravý okem a ráda bych odstranění.(Je to dost viditelné). Po konzultaci s plasti. lékařem mi bylo sděleno,že po provedení zákroku bych měla pod okem jizvičky,jelikož je tam jemná kůže. Ráda bych znala Váš názor,zda je možné nějakým způsobem odstranění.Bydlím u Brna,můžete mi doporučit, ke kterému odbornému lékaři se objednat. Velice děkuji za odpověď. Iva
Dobry den, ano, laserem lze xantelasmata odparit a mnohokrat to tak i delam, vznik jizvicky nelze vyloucit, zalezi na puvodni velikosti utvaru,ale zda se mi jiste ohleduplnejsi nez proste vyriznuti. Zakrok Vam pochopitelne mohu nabidnout i u nas na klinice Medicom VIP v Brne.
Hezky den.
Dobrý večer,
odtstrnanění je možné chirurgicky nebo laserem CO2 / v podzimním čase /
Stavte se na konzultaci na polikliniku *****. patro Brno, Medica -Aesthetica, tel *****
zdravím dr. Stratilová
Dobrý den,
xantelesmata odstraňujeme CO2 laserem s vynikajícím efektem a bez následných jizviček.
Ošetřované místo se hojí stroupkem,který se do týdne vyoupne a odpadne.
V případě zájmu nás můžete kontaktovat na čísle ***********- Ostrava nebo Olomouc - ******** Můžete shlédniut i naše web. stránky ********
S pozdravem Smrčková -Klinika LLC Ostrava
Dobrý den,
laserové výkony je bezpečnější, kvůli možným hyperpigmentacím, dělat až na podzim. Nyní byste ošetřená místa musela důkladně chránit před sluncem a nosit stále sluneční brýle. To jen pro Vaši informaci jinak se těším.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky GHC Praha
Dobrý den,
xanthelesmata běžně odstraňuji vaporizačním laserem, jizvičky většinou nevznikají, ale jejich vznik se nedá vyloučit- zpravidla jsou však méně nápadné než žlutavé papulky.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky GHC Praha
tel. recepce : ******
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.