Výrůstky na dlaních a ploskách

Uzivatel
23. 7. 2008 · Poslední odpověď: 4. 10. 2008

Prosím vám velmi mě trápí několik desítek výrůstků na každé dlani a také na ploskách nohou..Jsou viditelné, některé větší jiné menší..Prý to nejsou bradavice..Má to i má maminka, ale ve velmi malém množství..Já to mám velmi hodně a pokud se koupu či myju nádobí či se potím, výrůstky vystoupí a zmokvají a je to dost nepříjemné a citlivé..Jsem z toho neštastná.Má kožní mi předepsala nějakou vodičku, ale zkoušela jsem to na jednu a rozleptalo mi to a nic se s tím nestalo.Je to velmi nepříjemné v denním životě, když někomu podávám ruku je to cítit a každý se hn ed ptá co to mám na rukách.Prosím o pomoc či jakoukoliv radu.Je mi 35let.Děkuji vám velmi moc.V

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci na dermatologii, aby si lékařka mohla výrůstky prohlédnout a doporučit další postup. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a objednat se na ni můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

Dobrý den,možnost léčby lze určit až po vyšetření.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění znamének
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 2. 2013
Odstranění kožních výrůstků
1 odpověď, nejnovější odpověď: 10. 1. 2023
Otoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 4. 2012
Odstranění znamének
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 5. 2013
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 10. 2021
Odstranění znamének
1 odpověď, nejnovější odpověď: 22. 1. 2007
Odstranění znamének
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 9. 2011
1 odpověď, nejnovější odpověď: 11. 8. 2022
Léčba bradavic
1 odpověď, nejnovější odpověď: 31. 1. 2016
Odstranění znamének
1 odpověď, nejnovější odpověď: 19. 2. 2019

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi