Prosím vám velmi mě trápí několik desítek výrůstků na každé dlani a také na ploskách nohou..Jsou viditelné, některé větší jiné menší..Prý to nejsou bradavice..Má to i má maminka, ale ve velmi malém množství..Já to mám velmi hodně a pokud se koupu či myju nádobí či se potím, výrůstky vystoupí a zmokvají a je to dost nepříjemné a citlivé..Jsem z toho neštastná.Má kožní mi předepsala nějakou vodičku, ale zkoušela jsem to na jednu a rozleptalo mi to a nic se s tím nestalo.Je to velmi nepříjemné v denním životě, když někomu podávám ruku je to cítit a každý se hn ed ptá co to mám na rukách.Prosím o pomoc či jakoukoliv radu.Je mi 35let.Děkuji vám velmi moc.V
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci na dermatologii, aby si lékařka mohla výrůstky prohlédnout a doporučit další postup. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a objednat se na ni můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
Dobrý den,možnost léčby lze určit až po vyšetření.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.