Dobrý den,udělala se mi na hlavě nad čelem ve vlasech velká boule-měkká. Když jsem na ni šáhnul, vystříkla bílá smradlavá tekutina, teď je malinka nic nebolí ,ale pořad tam je, poradi té mi co s tím ? Dekuji
Dobrý deň.
Pravdepodobne ide o mazovú žliazku. Je možné ju vyčistiť a chirurgicky odstraniť.
Mudr. Matúš Baran, Formé clinic
Jedná se o atherom, nejlépe nechat vyčistit a po zhojení chirurgicky odstranit. Toto je problematika chirurgických pracovišť a měla by být řešena na pojišťovnu. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den,
zřejmě se bude jednat o mazovou žlázku ( atherom) , která se zvětšuje při ucpání vývodu. Může zůstat stejná nebo se zvětšovat. Je možné jí v lokální anestezii vyoperovat. S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová klinika Yes Visage
Dobrý večer,
Toto mám na zádech již 2 týdny a dnes to začalo píchat. U lékaře jsem byl minulý pátek a ten mi řekl že to nic není. Ale chci se ujistit. Když to ještě do toho teď začalo bolet
Já osobněi bych to nechal sakra rychle vyšetřit na nějaké dermatologické klinice, nebo klinice plastické chirurgie. Klidně to může být melanom. Ale nemusí, tak se nelekejte, jen tam jděte co nejdříve.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.