Dobrý den Chtěl bych se zeptat. Udělala se mi červená tečka u nehtu. ta se během týdne zvětšila.Pan doktor na kožním mi dal mastičku. Při další kontrole se buňka zvětšila a vyrostla směrem nahoru.(velikost bradavice)Pan doktor jí seříznul lžičkou.Za týden na kontrole se vše vrátilo a bylo to ještě horší.Poslal mě na laserové pracoviště. Zde došlo k prvnímu vypálení a zmenšení.(Měl jsem radost) Nedošlo však k plnému spálení nebo odstranění. Při druhém vypalování buňky nedošlo na levé straně k plnému vypálení a na levé straně zůstala málá oblast, kde byla krev. Došlo ke vrácení a krvavá buňka, vytlačila strup směrem nahoru. Dneska ráno pan doktor opět zopakoval vypálení. Ted vecer jsem zjistil, že zase na levé straně nedošlo k plnému spálení celé buňky a na levé straně zase zůstala oblast, kde je na povrchu buňka s krví.Proto věřím,že celá situace se může zopakovat! JE JEŠTĚ JINÁ MOŽNOST DOVYPÁLENÍ ZBYTKU KRVAVÉ BUŇKY, ABY SE USUŠILA A ODPADLA? NEBO JINÉ NENÁSILNÉ ODSTRANĚNÍ KRVAVÉ BUŇKY? MOC DĚKUJI ZA RYCHLOU ODPOVĚĎ.KDYŽ SE TO VRACÍ TAK TO RYCHLE ROSTE. Pan doktor říkal, že jestli dojde k vypálení celé buňky a ze spoda se znovu objeví krvavá buňka, tak to bude do hloubky a potom si mě vezme do nemocnice a pak to tam odstraní do hloubky. Ale podle mě k této situaci nedošlo, vždycky došlo k částečnému odstranění a pak ke zpětnému rozšíření.RÁD BYCH RYCHLE JEŠTĚ VYZKOUŠEL PŘED NEMOCNICÍ NĚJAKOU MOŽNOST VYLÉČENÍ.
Fotodokumentovaný nález bych opravdu řešil ve zdravotnickém zařízení. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Dobrý den, předně by bylo dobré vědět o jaký útvar se jedná, zda haemangiom či něci jiného. V případě haemangiomu je tento samozřejmě zásoben cévami z hloubky a bez jejich přerušení se toto neodstraní. Výraz krvavá buňka neznamená nic a rovněž odstraňování zevních projevů také nepovede k vyléčení. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.