Dobrý den, Ve čtvrtek 18.11.jsem podstoupila labioplastiku s celkovou rejuvenaci vn.i zevniho genitálu,samozřejmě v celkové anestezii. Po probuzení bylo prakticky vše ok akorát jsem necítila špičku jazyka. Dnes je4.den po operaci a jazyk stále necítím. Volala jsem na kliniku ale řekli že mám počkat,že se to určitě vrátí zpět. Je to velice nepříjemná věc musím tedy říct:-/ prosím nějaké rady proč to tak je? Dekuji
Vážená paní, protože se při intubaci vsouvá kanyla až do průdušnice, velmi pravděpodobně došlo k určitému útlaku špičky jazyka od této kanyly. To se může stát.
Nepochybuji o tom, že se během několika dnů, nejpozději během několika málo týdnů inervace jazyka vrátí do normy.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Dobrý den
vám dopročuju cavititon 3x1 tbl .
s pozdravem .
Dr Samer Asad .
Dobrý den,
citlivost by se měla obnovit a vše se vrátit do normálu. Buďte trpělivá.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
Váš problém je velmi netypický, citlivost by se ale měla obnovit, muže to trvat i několik týdnů. Může pomoci užívání vitaminu B-komplex a Magnesium.
S pozdravem
M Molitor
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.