Kdy viditelné výsledky po laserové lipo?

Anonymanonym
Anonymanonym
17. 2. 2020 · Poslední odpověď: 17. 2. 2020

Dobry den, chtela bych se zeptat zda je normalni, ze po laserove lipo, kterou jsem podstoupila 11.2.stale nevidim zadny vysledek. Byla jsem na lipo vnitrnich stehen a nevidim zadny rozdil ani kdyz jsem natesnana v kompresnim pradle. Vim, ze je jeste brzo, ale neprijde mi, ze bch to mela uz tak natekle a zacinam byt nervozni, ze jsem vyhodila zbytecne penize a vysledek 0. Dekuji za vase zkusenosti nebo rady, co pro pozadovany vysledek jeste muzu udelat :(

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobry den
Laserova lipolyza ma sve presne stanovene indikace a vyzaduje dukladnou diagnosu problemu. Nad to, je velice dulezita pred, sle zejmena postoperacni pece, ktery je u tohoto typu vykonu jeji nedilnou soucasti.
Bohuzel je taky pravdou, ze ji v CR casto provadi i lekari neatestovani v oboru plasticka chirurgie..
Kazdopadne vysledek lipolyzy muze byt a je viditelny az s odstupem, nicmene jen za predpokladu, ze jeji indikace byla validni...
S pozdravem
PP

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Laserová liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 29. 6. 2021
Liposukce
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 10. 2008
Liposukce
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 5. 2015
Odstranění kruhů pod očima
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 4. 2019
Liposukce
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 3. 2007
Laserová léčba akné
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 8. 2021
Odstranění lipomu
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 2. 2021
Laserová dermatologie
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Laserová liposukce
Žádné odpovědi
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 6. 2016

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi