Dobrý den, mám třetí propichnuty piercing v pupíku. Minulé dva tělo samo vytlačilo ven a zůstali ošklivé viditelné jizvy. Již mám jeden rok třetí piercing který má pouze délku 0,4mm (má být ideálně 1,3mm) opět mi prijde ze jej tělo vytlačuje ven a začal hnisat (musím podotknout ze se o nej opravdu starám, čistím). (Je to chirurgicka ocel) chci si jej vyndat ven a zminimalizovat jizvy. Za jak dlouho po vyndani piercingu mohu jít na nějaké ošetření? A pomohl by mi s tím někdo Ostrava a okolí?
Děkuji
dobrý den, dejte kůži několik měsíců času na zklidnění zánětlivé reakce, po vyndání piercingu provádějte tlakové masáže 1é minut denně. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Vážená slečno, jakýkoli chirurgický zákrok je ve Vašem případě možný po odeznění zánětu a také po stabilizaci zajizvené kůže. To obvykle trvá několik měsíců. Co tomu říkají ti, kteří Vám piercing aplikovali? Asi to nejsou lékaři.....
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.