Dobrý den, Po piercingu v pupíku a jeho nepovedené korekci na Smíchovské klinice mi zůstala nevzhledná jizva a pupík rozlezlý do stran. Jeho ležatý oválný tvar vytváří iluzi obézního břicha, které tlusté není. Na fotce vlevo je stávající tvar pupíku. Na fotce vpravo jsem v aplikaci jen vyměnila pupík za jiný, fotka není jinak upravená, ani zeštíhlená. Prosím všimněte jak výrazný rozdíl udělá pupík. Opticky mi tento pupík přidává 10kg. Najde se prosím šikovný chirurg, který ho dokáže opravit na oválný svislý tvar? Nebudu váhat a přijdu na konzultaci. Děkuji za Vaše odpovědi.
Dobrý den
chápu co si přejete, obávám se ale, že to nebude tak jednoduché a asi žádný zkušený plastický chirurg Vám nemůže garantovat, že to dopadne dle Vašeho přání. Na výsledném tvaru se podílí spousta faktorů nejenom to jak se to udělá a jak to vypadá na operačním stole.
S pozdravem
M Molitor
Dobrý den,jsem skoro rok po ABDOMINOPLASTICE vč liposukc,bohužel jizva je ošklivá a vystouplá,sháním šikovného MUdr. co mi udělá korekci,(Středočeský kraj,Praha),moje Mudr. co prováděla chce jizvu korigovat roztokem,ale to je na x sezení a je z daleka (150km),ani nevěřím,že roztok pomůže. ZAJÍMÁ mě CENA a především EFEKT,děkuji za info Ráda se co nejdříve s někým domluvím.
Asi nejlepší možností je frakční laser, ale i tam bude nutné několikeré opakování. Laser lze kombinovat s dalšími postupy, aby léčba byla co nejrychlejší. pokud byste chtěla termín u nás na dermatologii na konzultaci přes paní Soukupovou :*********
S pozdravem doc. Roman Šmucler
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.