Dobrý den, cca 8 let zpět jsem podstoupila rhinoplastiku - vše ok, uvnitř nosu zůstalo lehké zjizvení, ale nic šíleného. Cca rok a půl zpět jsem byla na lipliftu, a bohužel hojení jizvy neproběhlo jak mělo-byla jsem nemocná a stehy se mi rozjely, vznikla mi tedy velká viditelná jizva pod nosem+ uvnitř nosu, protože by řez veden hodně nahoře a tím že už tam bylo předtím lehké zjizvení, se vytvořilo velmi intenzivně - viz foto. Navíc špička nosu mi teď díky tomu zjizvení uhýbá do strany, což se předtím nedělo. Ráda bych to napravila a uvítám tipy kam/ ke komu s tímto problémem zajít. Děkuji
Dobrý den,
podle fotografií se mně vychýlení nosu nezdá nikterak veliké, ale fotografie mohou mást. Já osobně nosy neoperuji, ale v rámci Brna mohu s čistým svědomím doporučit doc.MUDr. Luboše Dražana, Ph.D., který pracuje na KPECH Brno, FN U sv. Anny.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.