Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jdou odstranit velmi staré jizvy a jaká by byla cena za odstranění. Je mi 25let a asi ve 2 letech mě pokloval kohout, mám jizvu na tváři (délka 1,5cm a hloubla cca 0,5mm) a druhou u oka (délka 0,5cm a hloubka cca 0,5mm). Jizvy nejsou šité, nechali mi to pouze srůst. Děkuji za odpověď
Dobrý den, vaše jizvy můžeme úspěšně a rychle odstranit s využitím revoluční metody buněčné terapie ReCell. Dermabrazí (výbrusem) se odstraní poškozená kůže/jizvy a na takto ošetřená místa se nanese suspenze vašich vlastních kožních buněk, ziskaných z malého kousku vaši zdravé kůže (max. 2x2cm). Na těchto místech pak naroste zcela nová, plnohodnotná kůže, včetně zbarvení, splývajícím s okolní kůží, výsledky ošetření jsou trvalé.
Dobrý den,
i staré jizvy lze významně zjemnit. Metod je několik,od ošetření plastickým chirurgem až po miniinvazivní nechirurgické metody. Nabízíme Vám bezplatnou konzultaci, kde bychom vše probrali a naplánovali postup přímo pro Vás na míru podle Vašeho očekávání.
S přátelským pozdravem MUDr. Milena Vojtíšková
Dobrý den, i stará jizva lze řešit. Pro zvolení optimální metody je třeba jizvu vidět a posoudit stav. Máme dobré zkušenosti s opakovaným ošetřením vysokovýkonným laserem. S pozdravem MUDr.Miloslava Prokopová Moskalyková
Dobrý den.
I starou jizvu lze korigovat. Nejlepší metodu korekce lze určit až po pečlivém vyšetření. Postupy doporučené touto diskuzí jsou možné, existuje jich ještě mnohem více ale určitě vám doporučuji osobní konzultaci a vyšetření zkušeným odborníkem.
Přeji hezké dny.
Dr. M.Molitor
Dobrý den, dle popisu Vašeho problému jsou jizvy velmi staré a takto přes tento server nejsem schopna Vám sdělit erudovanou odpověď, jaký by byl nejvhodnější postup. V tomto případě je nezbytná osobní návštěva, zjištění typu a stavu jizev a poté jsme Schopni Vám navrhnout optimální postup ke korekci daných jizev. Na naší klinice používáme širokou šklálu metod (několik typů laserů,radiofrekvenci a další metody..).Pokud budete mít zájem o konzultaci s lékařem, můžete se objednat telefonicky, nebo mailem. Více informací naleznete na.
S pozdravem MUDr. Simona Bedřichová
Dobrý den, nutno zdůraznit, že žádnou jizvu nelze odstranit, pouze korigovat její vzhled. A to chirurgicky nebo jinými postupy nechirurgickými.
Dobrý den, odstranění starých jizev je problematičtější než těch čerstvých. Na naší klinice v tomto ohledu využíváme dvě techniky. Ošetříme povrch pomocí frakčného neablačního laseru, čímž dojde k zahlazení a sjednocení reliefu pokožky. Dále je potřeba u více vpadlých jizev aplikovat výplňový materiál, díky kterému se vypplní jizvy na úroveň ostatních tkání. Cena záleží na použitých technikách a množství výplňového materiálu. Orientační cena pokud není třeba výplňový materiál cca 1500 Kč.
S pozdravem Dr. Magda Neparidze, klinika Mediestetik Praha
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, mám jízvy staré 4 roky. Vznikle ze sebepoškozování žiletkou. Jsou světlé no bohužel vystouplé. Dalo by se s němi něco dělat? Vím že jizvy nikdy úplně nezmizí jde mi jen o to zdali jde z nich udělat nějaká jiná zvhlednejší a nevystouplá prez kterou by se dalo udělat tetování. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
laserová technologie je na jizvy nejúčinnější. Důležité je, abyste se na lékaře obrátila včas, protože s jizvami mladšího data se snáze bojuje. Během nezávazné konzultace vám lékař navrhne vhodný postup tak, aby byl výsledek perfektní. Můžete se objednat k nám na osobní konzultaci na tel. čísle ******* nebo e-mailem ***********
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Roštěp rtu... Mám starou jizvu, která není pěkná, je možné provést novou operaci?
if I may give you my recommendation, always it is better to see the problem... let me wish you a happy new year md
Dobrý den,
v pubertální hlouposti jsem si vyřezala nápis na rameno. Jizvy jsou staré cca 15 let. Jde s tím něco udělat? Popř. přibližná cena zákroku.
Děkuji za rady.
Pomuže co2 frskčni laser cena ccs 5000./
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.