Odstranění jizvy plastikou

Jana_enfeldova
6. 9. 2021 · Poslední odpověď: 9. 9. 2021

Je možné plastiku jizvy na tváři u 17 leté dívky. A provádí se tento zákrok i v létě. Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
ano je možné korigovat, nicméně v letních měsících nedoporučuji.

S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE

Vážená paní, nepříznivou jizvu je možno korigovat v jakémkoli věku. Na druhou stranu je s výhodou, pokud organismus již dosáhl svého definitivního růstu, každý to má v 17 nastaveno jinak. V létě, kdy je nadbytek UV záření, operaci nedoporučuji, hrozí totiž hyperpigmentace, tedy vychytání pigmentu a zhnědnutí jizvy.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Dobrý den, korekce jizvy je samozřejmě možná i v tomto věku.
Je ale potřebné nejdříve jizvu pořádně vyšetřit aby se určila správná strategie dalšího postupu.
V létě se korekce dá provést také, nicméně je náročnější pooperační péče a také náročnější ochrana čerstvé jizvy před sluncem, co je velmi důležité.

S pozdravem

M. Molitor

Související dotazy

Jizvy po popálení bolševníkem

Michaela203604
12. 7. 2013 · Poslední odpověď: 16. 7. 2013

Dobrý den, prosím o radu. Před měsícem jsem si popálila nohy bolševníkem. Po celých nohách mi naskákaly puchýře. Těd mi zůstaly na nohách ošklivé jizvy. Moc Vás prosím o radu, jak mám zesvětlit jizvy. Za dva týdny odjíždíme na dovolenou k moři a bojím se, aby se mi ti ještě nezhoršila. Děkuji Michaela

odpovědi (2)

Dobrý den,

Petra Clinic, Klinika estetické medicíny, Vám v tomto případě může nabídnout ošetření biostimulačním laserem. Po konzultaci stanovíme počet a následnou dobu ošetření. Mohu Vás tímto k nám pozvat? Tel: 603 55 11 66

S pozdravem
Petra Řehořková

Korekce strii a popalenin

Monika759630
Monika759630
19. 11. 2018 · Poslední odpověď: 22. 11. 2018

Dobry den, mam 33let, po prvni porodu 4 roky strie jako tygr, po druhem porodu pred 1 rokem jsem si bricho polila vrouci vodou. Jizvy tmave i svetle, mam sanci to nejak trochu napravit? Dekuji

odpovědí (5)

Dobrý den,
doporučuji začít osobní konzultací na základě které se stanoví pro Vás nejlepší řešení. Můžete se objednat i k nám na tel. čísle ********* nebo e-mailem *********

S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová

Odstranění/zmenšení viditelnosti jizev na rukách

Lucie877305
Lucie877305
10. 2. 2020 · Poslední odpověď: 11. 2. 2020

Dobrý den, měla bych dotaz, ohledně odstranění či alespoň zmenšení viditelnosti jizev, jedná se o malé jizvy, staré ale přes 10 let, po sebepoškozování. V dnešní době je mi za ně opravdu trapně a nepříjemně. Existuje nějaká možnost, jak by se tyto jizvy, daly alespoň částečně odstranit?

odpovědi (3)

dobrý den, s jizvami si poradí CO2 laserové ošetření. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění strií
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 1. 2014
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 8. 2012
Operace horních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 2. 2014
Odstranění jizev laserem
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 1. 2022
Odstranění jizev laserem
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 4. 2023
Odstranění jizev laserem
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 8. 2018
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 1. 2009
Korekce jizev
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 3. 7. 2014
Jizvy po akné
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 3. 2015
Korekce jizev
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 7. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi