Je možné plastiku jizvy na tváři u 17 leté dívky. A provádí se tento zákrok i v létě. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
ano je možné korigovat, nicméně v letních měsících nedoporučuji.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE
Vážená paní, nepříznivou jizvu je možno korigovat v jakémkoli věku. Na druhou stranu je s výhodou, pokud organismus již dosáhl svého definitivního růstu, každý to má v 17 nastaveno jinak. V létě, kdy je nadbytek UV záření, operaci nedoporučuji, hrozí totiž hyperpigmentace, tedy vychytání pigmentu a zhnědnutí jizvy.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Dobrý den, korekce jizvy je samozřejmě možná i v tomto věku.
Je ale potřebné nejdříve jizvu pořádně vyšetřit aby se určila správná strategie dalšího postupu.
V létě se korekce dá provést také, nicméně je náročnější pooperační péče a také náročnější ochrana čerstvé jizvy před sluncem, co je velmi důležité.
S pozdravem
M. Molitor
Dobrý den, prosím o radu. Před měsícem jsem si popálila nohy bolševníkem. Po celých nohách mi naskákaly puchýře. Těd mi zůstaly na nohách ošklivé jizvy. Moc Vás prosím o radu, jak mám zesvětlit jizvy. Za dva týdny odjíždíme na dovolenou k moři a bojím se, aby se mi ti ještě nezhoršila. Děkuji Michaela
Dobrý den,
Petra Clinic, Klinika estetické medicíny, Vám v tomto případě může nabídnout ošetření biostimulačním laserem. Po konzultaci stanovíme počet a následnou dobu ošetření. Mohu Vás tímto k nám pozvat? Tel: 603 55 11 66
S pozdravem
Petra Řehořková
Dobry den, mam 33let, po prvni porodu 4 roky strie jako tygr, po druhem porodu pred 1 rokem jsem si bricho polila vrouci vodou. Jizvy tmave i svetle, mam sanci to nejak trochu napravit? Dekuji
Dobrý den,
doporučuji začít osobní konzultací na základě které se stanoví pro Vás nejlepší řešení. Můžete se objednat i k nám na tel. čísle ********* nebo e-mailem *********
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Dobrý den, měla bych dotaz, ohledně odstranění či alespoň zmenšení viditelnosti jizev, jedná se o malé jizvy, staré ale přes 10 let, po sebepoškozování. V dnešní době je mi za ně opravdu trapně a nepříjemně. Existuje nějaká možnost, jak by se tyto jizvy, daly alespoň částečně odstranit?
dobrý den, s jizvami si poradí CO2 laserové ošetření. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.