Dobrý den, jsem měsíc po plastice horních víček, dle instrukcí operatéra jsem se ran nedotýkala a tudíž je ani nechladila, takže se zde vytvořil velmi velký otok a zánět, který následně svým útlakem způsobil vytvoření milií, malé tvrdé bulky po vyjmutí stehů a jizvy se nehojí tak dobře jak by měly, v místech, kde byl otok nejmasivnější zůstaly dírky po stehách, které kůži příliš narušily, jizvy jsou místy vystouplé, stále zarudlé a navíc vedené ve vnějším koutku až po úroveň obočí, kde hnisaly jsou po nich viditelné památky. Jizvy poctivě tlakuji, mažu mastmi od oční a kožní lékařky, můj operatér mě velmi zklamal, když jsem se na něj obrátila s opravdu masivním otokem víček, léčil jej jako zánět spojivek a posléze mi odmítl vydat mast s antibiotiky, kterou mi posléze bez problémů napsala oční lékařka spolu s orálními antibiotiky. Ráda bych se nevzhledných jizev a mílií zbavila, jde to prý speciálním laserem na oční klinice v Praze. Za jak dlouho po operaci se může tento zákrok provádět a jak bývá úspěšný. V recenzích podobně postižených žen, se dočítám, že mílie nejdou trvale odstranit, objevují se stále znovu a na očních víčkách je málo způsobů, jak se jich zbavit. Prosím o jakoukoliv odpověď, jsem z celé situace velmi nešťastná, měla jsem hezké oči a nyní je musím stále schovávat za černými brýlemi. Děkuji Z.K.
Dobrý den,
váš problém je určitě nepříjemný, chápu, že se snažíte hledat řešení. Určitě si vyhledejte kliniku, kde mají s zkušenosti s laserovými zákroky v okolí očí. Přímo tam vám poradí, co se s jizvičkami a miliemi dá dělat. Takto na dálku vám totiž těžko někdo dá konkrétní doporučení. Rozhodně bych ale nebyla pesimista. Ve většině případů je korekce možná a o v odstranění milií také nevidím problém.
Hezký den,
MUDr. Xenie Kučerová
SKIN CARE Liberec
Dobrý den, zůstaly mi tyto jizvy..od plastické operace ubehly 2 měsíce (klinika deklaruje po 2 měsících neznatelnost, super rychle hojení, miniinvazi,bez podlitin. .atd..což v mém případě pravda nebyla,nyní se snažím zbavit jizev) Jizvy masíruji, natiram gelem na hojení jizev. Nyní mám naplánované sezení biostimulacnim laserem, který ale nebude umět odstranit hrboly, narasene švy a prisite ušní lalucky ke tváři..klinika tvrdí, ze laser v žádném případě, že je to hrozně moc brzy..prosím o názor jak se efektivně jizev a nerovností zbavit. Děkuji.
všechny jizvy vyzrávají nejméně 3-4 měsíce, kdy jsou po tuto dobu červenavé, nepravidelně oteklé a bolestivé, je třeba provádět denně masáže a jizvy promasťovat, setrvejte v kontaktu se svým chirurgem, přeji hezký den prof dušková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.