Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,jak se dá napravit keloidní jizva po císařském řezu?Upřednostnila bych ambulantní zákrok.Je nějaký takový?
Dobrý den, korekce keloidní jizvy je složitá a je často třeba kombinovat několik metod, chirurgická korekce je jednou z možností, riziko relapsu- návratu do původního stavu je samozřejmě rizikem, pokud Vás Váš chirurg indikoval k výkonu, tak jistě ví proč to dělá....pocity tahy, tlaku, bolesti či pálení jsou při velkém keloidu normální.....
S pozdravem....
Lukáš Frajer
Dobry den,keloidní jizvy je mozne minimalizovat az odstranit ( podle velikosti ,... posoudí lékař) s využitím metody buněčné terapie ReCell. Informujte se na *********
mohu se zeptat jak dlouho jste po porodu? Neboť jizva určitou dobu vyzrává. ale samozřejmě osobní konzultace a vysvětlení všech možností léčby je na místě. Proto máte-li zájem prosím kontaktujte mě s pozdravem dr.sviták, ************
Dobrý večer.Keloidní jizvy jsou častým a velkým problémem. Určitě jí nenechte řešit chirurgicky. Je to Váš typ hojení, a příště by mohla být jizva větší. Doporučuji navštívit laserové centrum. Léčba může být prováděna laserem, přikládáním spec. přípravků- gelů.
Záleží na tom zda je jizva pouze větší, či zda je i zarudlá.
Přeji hodně úspěchů při úpravě.
odb. asist. Bc.Petra Křížová
Dobrý den, mám starou jizvu 7 let. Je koloidni v místech až 1,5 cm široká na délku má 10 cm. Jsem po operaci žaludku. Chtěla bych se zeptat na odhadovanou částu a jakou metodou by se jizva zmírnila.
Dobrý den, dle přiložené fotografie doporučuje chirurgickou korekci. Chirurgická korekce jizvy může bý následně doplněna konzervativními metodami (masáže, laser apod.). Vzhledem k rozsahu jizvy by bylo nutné podstopupit operaci v celkové anestesii. Osobní konzultace je na místě. S pozdravem Dr.Horyna Pavel.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.