Dobrý den. Ráda bych se zeptala zdali máte něco na odstranění keloidní jizvy a jestli to na 100% funguje. Bohužel jsem jiz použila vše možné co na ní existuje jako např....tlakové masáže, silikonové náplasti na keloidy, masticky na jizvu (contractubex), domácí sádlo, měsíčkovou mast a bez výsledku. Jizvu mám na břiše už cca 6 let po nesprávném odstranění znamének. Máte nějakou pro mne pomoc? Děkuji.
Dobrý den,
na naší klinice máme mnoho procedur na odstranění a zjemnění jizev. Mohu Vás pozvat na osobní konzultaci k nám do Prahy? Na osobní konzultaci pro Vás vybereme nejvhodnější ošetření, které můžete ihned podstoupit.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tereza Klementová
Dobrý den,
po 6 letech již jednoznačně ošetření Frakčním CO2 laserem, ev. v kombinasci s aplikací kortikoidu do jizvy, pokud je výrazně vystouplá.
MUDr Eva Nývltová
C.E.M.-centrum estetické medicíny
Svitavy
Dobrý den,ke korekci využíváme různé typy laserů, radiofrekvenci, výplně a mezoterapii. Doporučuji Vám nezávaznou konzultaci u nás na Klinice YES VISAGE, kde navrhneme vhodný postup tak, aby byl výsledek perfektní. Pro bližší informace o zákroku a konzultaci se neváhejte obrátit na naše odborné konzultantky na telefonním.
S pozdravem,
MUDr. Zuzana Kolací
dobrý den, je otázkou zda se jedná skutečně o keloidní jizvu, hypertrofickou jizvu nebo o špatně zhojenou jizvu a podobně. pošlete alespon několik fotografií. Někdy je vhodné injekční ošetření, někdy kryoléčba a někdy je potřeba jizvu vyříznout a znovu sešít
Dobrý den,
keloidní jizvu je možné zjemnit s pomocí injekční aplikace kortikoidů nebo kryalizací - podchlazením zbytnělé tkáně tekutým dusíkem a jejím následným sloupnutí. Po zákroku je extrémně důležitá péče o čerstvou jizvu, která ovlivní její správné hojení. Pokud ale máte sklony ke tvorbě keloidů, je velká šance, že se vám keloid opět vytvoří. Určitě vyhledejte pracoviště, kde mají s estetickou korekcí jizev zkušenosti.
Hezký den,
MUDr. Xenie Kučerová
SKIN CARE Liberec
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.