Dobry den,
pred necelymi dvema tydny jsem byla na odstraneni male pihy na rtu, zakrok byl proveden laserem. Nicmene se mi nyni na rtu vytvorila bila jizvicka, chci se zeptat, zda casem zmizi nebo uz takto zustane. Pripadne zda je mozne necim promazavat aby jizvicka nebyla takto vyrazna. Dekuji za odpoved.
Dobrý den. Pomůže mechanická masáž prstem a může pomoci mastička contractubex. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Dobrý den,
zkuste promazávat a masírovat. Případně proberte s Vaším lékařem.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den.
Vhodné je jizvičku masírovat, a aplikovat speciální gel na hojení jizev. Pokud jizva bude nadále viditelná, kontaktujte lékaře a domluvte se na dalším postupu.
Hezký den přeji.
Mudr. Matúš Baran, MBA
Formé clinic
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na metodu Recell, zda by mi mohla pomoct..??Mám na tváři hypotrifické jizvy po akné, a chtěla bych se zeptat jaký by byl výsledný efekt a zda je možné si nechat jizvičky prvně nechat odpařit laserem a kde se k této metodě dostanu..??Děkuji za odpověď.
Hezký den, pošlete mi kontakt na smucler zavináč asklepion.cz a já zkusím zařídit nějakou konzultaci, aby se na Vás podívalo více lidí a nějak jsme to vymysleli.
Dobrý den, mám na obličeji 6 měsíců starou jizvu po nehodě. Denně používám silikonový gel a byla jsem na 10 návštěvách - biostimulační laser. Ráda bych - aby byla jizva co nejméně viditelná ale nevím si rady jakou technologii využít, zda jsou pro mě vůbec vhodné. Jedna klinika nabízí ošetření laserem Palomar, jiná přístrojem eMatrix - technik je mnoho a já se v tom vůbec neorientuji. Předem moc děkuji za odpověď.
Dobrý den,
je dobře, že jste zaslala fotografii. Za naše pracoviště bychom doporučili jehličkování a poté podpich jizvy výplní na bázi kyseliny hyaluronové. Je to běh na dlouhou trať, jehličkování bychom doporučili alespoň 3x - vždy s měsíčním odstupem, ale výsledek by mohl být ten, na který se těšíte.
S podzravem
MUDr. Milena Vojtíšková
AURUM AESTHETIC CLINIC
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.