Dobrý den, potřebuji poradit. Tento týden končím šestinedělí a mám problémy s jizvou. Rodila jsem vaginálně, byla jsem hodně nastřižená a šitá a stehy mi bohužel vypadaly hodně brzy po porodu, takže se jizva hodně rozšklebila. Část se zatáhla a zhojila, ale u poševního vchodu se rána sice zahojila, ale zůstala "rozšklebená". Vypadá to hrozně. Dá se s tím něco udělat? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, pro lepší posouzení stavu jizvy doporučuji osobní konzultaci, která je zdarma. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 721 283 208
Dobry den, jsem 3,5 roku po druhem cisari (dalsi deti jiz neplanuji) a nelibi se mi stav me jizvy. Je vpacena a dela mi na brise nepekny previs (na fotce se mozna zda i mensi, nez ve skutecnosti je). Sice se schova pod linii kalhotek, ale rada bych s tim neco udelala. Jaky zakrok by pro to byl vhodny a co by obnasela rekonvalescence? Dekuji
dobrý den, nejlepší výsledek bude chirurgické vytětí jizvy, rekonstrukce podkoží a znovusešití kůže. Mohu Vám nabídnout naše pracoviště. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.