Dobrý den, je to 4 měsíce, co jsem byla na plastice čela. Zdá se dle CT, že se povedla (jednalo se o obroušení nadočnicových oblouků a vyplnění cementem). Nicméně na čele mi zůstala prohlubeň (dle obrázku). Jedná se dle ct jen o měkké tkáně (pokud mi tedy můj lékař nelže a ukazuje mi mé CT). Prosím, čím se to dá vyplnit? Jak je z fotek vidět, to čelo je propadlé.
Nevyplňovat- byla by tam boule, ale postupně zahladit lasery, frakčním, nebo ablačním, na první pokus to nebude, je třeba opakovat, ale aspoŇ ze 75% se to zlepší.
Principiálně ano, ale bez vyšetření neumím být konkrétní...
Moc to vidět na fotce není. Je smutné, že nedůvěřujete svému operatérovi, a myslíte si, že by sháněl kvůli Vám jiné CT hlavy? To je složitější než říci pravdu. Musí se to vidět.
Musím Vás vyšetřit a pak si stanovíme možnosti a další postup.
Na konsultaci (500,-.) se můžete objednat , v dopoledních hodinách i , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.