Dobrý den, hledám nějaké trvalé řešení kruhů pod očima (mám tmavé kruhy i takové jakoby rýhy), ale je mi 21, takže na operaci moc nechci. Slyšela jsem o výplni vlastním tukem, tak se chci zeptat jak dlouho to vydrží a případně kam na to jít? Děkuji
Dobrý den
Jako trvalé zlepšení okolí očí provádím redermalizaci, postup založený na mikroinjekcích nezesítěné kyseliny hyaluronové a sukcinátu. Po 3 sezeních provedu injekci dermálních výplní, ale nedoporučuji přenos tuku.
s pozdravem
Dobrý den,
pokožka očního okolí je velmi jemná, tenká a příčin, díky kterým kruhy pod očima vznikají, je celá řada. V problematickém očním okolí máme dobré zkušenosti se speciální jemnou výplňovou technikou na bázi kyseliny hyaluronové a aktivních látek. Doporučuji osobní konzultaci u nás na klinice.
S pozdravem
MUDr. Zuzana Macková
Klinika YES VISAGE
Milá Terko1111, přenos vlastního tuku je velmi dobrou metodou, která má trvalý charakter. Ale je potřeba konzultace, abychom mohli rozhodnout, zda je tato metoda pro Vás v tak mladém věku vhodná.
Hezký den
MUDr. Věra Šatánková
Plastický chirurg
ABClinic Art & Beauty
Milá Terko, přenos vlastního tuku je velmi dobrou metodou, která má trvalý charakter. Ale je potřeba konzultace, abychom mohli rozhodnout, zda je tato metoda pro vás v tak mladém věku vhodná.
Hezký den
MUDr. Věra Šatánková
Plastický chirurg
ABClinic Art & Beauty
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.