Dobrý den, doporučil by jste mi někdo nějakou dobrou a cenově přijatelnou kliniku v Praze kde by mi udělali krásné rty a dorovnali nos? A nějakou přibližnou cenu? Přidávám foto svých rtů, nosu a rtů které se mi líbí
Musí se to vidět. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na *********, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami. Začínáme konsultovat v květnu, pokud se nic závažnéhop nestane.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den,
souhlasím, důležitá je osobní konzultace s lékařem.
Můžete se objednat i k nám na nezávaznou konzultaci na tel. ********* nebo e-mailem *********.
S pozdravem
MUDr. Eva Urbánková, MBA
vážená paní, 1. ve rtech již asi něco máte, co to je nepíšete , ani to pochopitelně nelze ze rtů poznat, 2. naprosto jemný hrbol na hřbetu nosu je fyziologický a váš velmi hezký, a zase ani nepíše jakou máte představu změny, hezký den prof dušková
Vážená paní, dle foto doporucuji nezavaznou konzultaci, ktera lze provést i on line. Pokud máte zájem prosim o kontakt na tel. ******. S pozdravem Mudr Šulcová
Dobrý den,
doporučujeme nezávaznou osobní konzultaci s paní doktorkou na naší klinice. Cena se odvíjí od množství použitého materiálu. Kontaktovat nás můžete na telefonu ************
MUDr. Brenerová Marcela
dermatoložka
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.