Dobrý den,
nedávno jsem byla na výplních nosoretních rýh kyselinou hyaluronovou. Nosoretky mám dané geneticky, mám je snad už od puberty. V poslední době se mi už ale hodně nelíbí. Nyní je mi 27. Dříve jsem je měla pouze při úsměvu. Nyní tam zůstávají pořád a vypadám kvůli nim o dost starší. Doktorka u které jsem byla na výplních mi řekla, že mám celkově hezkou pleť a doporučovala mi spíš laser. Já trvala na výplních. Dala mi tam pouze část a zbytek použila různě po obličeji (její rozhodnutí). A můj dotaz - je možné , že nevidím absolutně žádný rozdíl? Opravdu žádný. Pro mě bohužel vyhozené peníze. Už je to několik týdnů. Co byste mi doporučili?
Dobry den prosim poslete mi fotky obliceje z vice pohledu zepredu z praveho a leveho boku na muj email. podivam se na to a dam vam vedet moznosti. Chorvát
Dobrý den,
k vašemu dotazu.
Výplně kyselinou hyaluronovou jsou v tomto případě vhodné, výsledek záleží na množství materiálu, pokud bylo 1 ml. či podobný objem i jinam, tak efekt nemusí být vidět (dle fotografie).
Snad Vám tato reakce pomohla.
Přeji vše dobré,
MUDr. Lucie Jarešová. vedoucí lékař Dermamedest
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.