Výplň nosoretních vrásek

VjerkaP
31. 5. 2009 · Poslední odpověď: 25. 2. 2013

Dobrý večer, Je mi 37 let a zvažuji výplň nosoretních vrásek, ale mám obavy abych po aplikaci nevypadala jako maska..tj. zdali se výplní nosoretních vrásek (které mám spíš širší a mělké, než hluboké a úzké) nezmění mimika obličeje, např při úsměvu a zdali se to dá předem nějak odhadnout. Mám také strach, aby obličej nevypadal jakoby nabobtnale. A také zdali záleží na výpňovém materiálu či šikovnosti lékaře, aby nedošlo k nějakým podkožním hrudkám. Proto se ptám odborníků, zdali tento zákrok vypadá přirozeně, protože např. u výplně rtů je někdy efekt dost nepřirozený. Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědí (15)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Teď se na Vás sesype záplava cen - někde od 2.500 Kč do zhruba 13.000 kč za jednu injekci, což je v naprposté většině 1 ml. Někdy na nosoretní vrásky 1 ml stačí, někdy jsou potřena 2 ml. I když jsou peníze a samozřejmě cena, ktero za to zaplatíte, velice důležité, v tomto případě jsou uváděné ceny velmi zavádějící. Ani úplně nízká, ani úplně vysoká cena není zárukou jak bezpečnosti přípravku ( granulomy apod.),tak hlavně délky efektu. Může se Vám pak stát, že za utracené peníze budete mít efekt třeba jenom 2-3 měsíce. Dneska se živí aplikací výplňových materiálů opravdu doslova kde kdo a navíc se často levné výplňové materiály prodávají za cenu těch kvalitnějších výplní. Nabídka je obrovská a pro laika naprosto nepřehledná. Je třeba velmi pečlivě vybírat, a to v každém směru. Přeji hezký den. Prim.MUDr.Otakar Lucák, Klinika plastické chirurgie Ostrava

Po

Dobrý den,

chcete-li kvalitní výplň a výkon zkušeného dermatologa, pak počítejte s cenou od 8 tisíc. Samozřejmě existují i levnější výplně, ale vystavujete se tak riziku nespokojenosti s výsledným vzhledem a také tomu, že za poměrně krátkou dobu byste musela zákrok opakovat. V tu chvíli by se levnější zákrok stal dražším.
Abyste byla spokojena s výsledkem, který vypadá přirozeně, musím zdůraznit, že to opravdu není jen ve výplni samotné, ale také v profesionální aplikaci.

Ideální bude zastavit na bezplatnou a nezávaznou konzultaci u zkušeného dermatologa.
Pokud byste chtěla využít konzultace u zkušeného dermatologa na některé z našich poboček.

S pozdravem
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
rozumím Vám, cena je většinou pro každého důležitá, alespoň pro pocit, že ví, v jaké relaci se pohybuje.
Cena se odvíjí jednak od spotřeby materiálu a také podle toho, jak je vráska rozsáhlá a hluboká a dále podle vybraného materiálu. Dnes máme na trhu řadu výrobců výplní, ty se liší se délkou trvání a tedy i cenou. Velmi orientačně lze tedy skutečně říci, že cena za aplikaci se pohybuje od 5000 Kč - 12000 Kč. Vaši situaci doporučujeme probrat individuálně, nabízíme Vám bezplatnou konzultaci v naší poradně.

Naše pracoviště vyplněje vrásky vlastním tukem a cena je dle rozsahu a místa. Nosoretní rýhy bývají v ceně 18. tis. Kč. Efekt je trvalý.Zdraví Dr. Tomášek

Dobrý den, cena na naší klinice je za povrchové nosoretní rýhy 5500 Kč (filery Princess) a 7650 (filery Juvederm). U hlubokých rýh je to 10300 (filery Princess) a 12920Kč (filery Juvederm)

Dobrý den,
výplně nosoretních rýh provádíme poměrně často. Na trhu je řada kvalitních výplňových materiálů, které používáme. Nabízíme bezplatnou konzultaci, kde bychom vše probrali a naplánovali vše k Vaší spokojenosti.
S pozdravem MUDr. Milena Vojtíšková

Dobry den,
jste ve veku, ktery je idealni k prirozene "korekci" pocinajicich vrasek nebo ryh;citlive vyplneni nosoretnich ryh "vrati" Vasi tvar o nekolik let zpatky.
Mate pravdu,zalezi na tom,aby Vase predstavy byly v souladu jednak s moznostmi,ktere aplikace "fileru" nabizi,jednak s estetickym citetim lekare.Vysledkem aplikace vyplne je velmi prirozene zlepseni vzhledu;rozhodne se nemusite obavat,ze by byla nejak omezena Vase mimika.
Budete-li si prat blizsi vysvetleni,muzete se ke mne objednat na konzultaci-a prinest si s sebou nejake Vase drivejsi fotografie.
Srdecne vas zdravim
Ludvika Zahorova,Poliklinika Na Narodni.

Dobrý večer,
pokud chcete udělat něco pro omlazení obličeje a nemuset zákroky každý nejpozději rok opakovat, kde najdete veškeré informace k těmto zákrokům ideálním preparátem, který doplní obličej vaším vlastním vazivem.

S pozdravem

MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
První certifikované pracoviště v ČR specializované pro práci s Metacrillem

Výplň nosoretních rýh je velmi častá a naprosto bez komplikací , množství , které se obyčejně aplikuje t.j. l ml kys. hyaluronové v žádném případě nezpůsobí nabobtnání obličeje a vypadá velmi přirozeně bez nebezpečí ochrnutí svalstva , které vy v této oblasti způsobila aplikace botoxu , v aplikacích kys. hyaluronové je pouze finanční rozdíl dle jednotlivých pracovišt , máte-li zájem o bližší informaci zatelefonujte nebo se přímo dostavte dnes večer ke konzultaci a případné aplikaci v Praze Drprocházková

Vážená paní
Nejprve si ujasněte,zda u vás více převládají obavy,nebo přání svůj vzhled vylepšit. Dotazováním na internetu nic nevyřešíte.Pak navštivte některého plastického chirurga,který se problematikou zabývá. Na internetu je nabídek dost.
s pozdravem Dr. Vrbický

Určitě najdete mnoho pracovišť, která Vám vyplnění vřele doporučí. Vyplnění je více druhů a nikdy Vám operater nemůže dopředu přesně říci, zda to vyjde podle Vašich představ. Výplně fungují, to by se pak neprodávaly a nepoužívaly, ale záleží také hodně na tom, zda Vy jako jedinec tuto změnu bude brát kladně, nebo ne. Zdraví Dr. Tomášek

Související dotazy

Restylane Kysse do čela?

Romana123
Romana123
28. 2. 2019 · Poslední odpověď: 4. 3. 2019

Dobrý den, v lednu jsem byla na botoxu a jelikož mi nespravil statické vrásky na čele, před dvěma dny jsem si nechala udělat výplně kys. hyaluronovou. Ve zprávě mám psané Restylane Kysse jedna dávka. Nejenže jsem se dočetla, že je dělaný převážně do oblasti úst, statické vrásky se mi úplně neztratily a na čele vidím hrbolek - ( nemám na mysli miniaturní modřinu od vpichu, kterou beru jako samozřejmost ). Je mi 34 let. Dala jsem už téměř 12.000,- ( jedna dávka botox, jedna dávka kyselina ) a vrásky mám stále. Zajímalo by mně: 1: Je Restylane Kysse vhodný na čelo????? - název co jsem dostala do čela jsem zahlédla až na zprávě - věřila jsem ošetřující lékařce. 2: Můžu ještě očekávat, že čelo bude pracovat? - všude psáno - efekt okamžitý. 3: Zmizí efekt boule? - jakoby podélná boule přímo kde je ta kyselina, ovšem vráska zůstala:-( Velmi děkuji za odpovědi

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, hodnotit výsledek po dvou dnech od aplikace je podle mého názoru příliš brzy. Efekt filleru je skutečně okamžitý ale nikoli doslovně, protože každý filler ještě několik dní pracuje, než se úplně usadí. Drobná boulička by měla během pár dní vymizet, pokud ne, pak by to měl řešit aplikující lékař. Co se týče vhodnosti použití filleru, tam nemohu hodnotit, tuto značku na klinice lékaři nepoužívají.

Pokud byste se do budoucna chtěla poradit o vhodnějších možnostech řešení Vašeho problému, pak jsme Vám v Body&Face clinique k dispozici. Právě na fillery a botoxové aplikace prabidelně pořádáme akce, takže celková cena je opravdu velmi příznivá. Kontakty najdete na našem profilu.

Děkuji a přeji hezký večer,

Mgr. Pavlína Blažek
Body&Face clinique

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Injekční výplně
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 4. 2024
Kyselina hyaluronová
12 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 10. 2012
Kyselina hyaluronová
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 7. 2017
Zvětšení rtů
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 7. 2023
Injekční výplně
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 5. 2019
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 9. 2015
Odstranění vrásek
11 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 10. 2014
Injekční výplně
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 7. 2008
Kyselina hyaluronová
1 odpověď, nejnovější odpověď: 13. 12. 2020
Injekční výplně
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 8. 11. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi