Dobrý den, podstoupila jsem po úrazu hlavy dekompresní kranietomii. Bohužel se neujala zpátky moje vlastní kost a nyní mám náhradu Peek. Po této operaci mi zůstala ve spánkové části propadlina. Chtěla jsem se zeptat, jaká metoda výplně by se dala použít, abych měla zase normální čelo. Děkuji
Dobrý den. Můžete zkusit výplně s kyselinou hyaluronovou, no ta se vstřebává, efekt nebude trvalý. Poradili bychom Vám navštívit plastickou rekonstrukční chirurgii. S pozdravem, Formé clinic.
Dobrý den, propadliny na kůži vyplňujeme gelem kyseliny hyaluronové, ale ta se po čase vstřebá, jestliže je propadlina větší je vhodné konzultovat plastického chirurga a vložit nevstřebatelný implantát. S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová
Dnes
Dobrý den,
ano, s Vámi uvedeným problémem se prosím obraťte na plastickou chirurgii na Berkové v Brně.
Děkujeme s pozdravem L. Hoferková
Dobrý den,
ano, s Vámi uvedeným problémem se prosím obraťte na plastickou chirurgii na Bekové v Brně.
Děkujeme s pozdravem L. Hoferková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.