Řešení vrásky nad kořenem nosu

Uzivatel
14. 7. 2007 · Poslední odpověď: 31. 8. 2012

Je mi 35let a mám nehezkou vrásku mezi očima,pořád se mi svraštuje obočí k sobě a výraz vypadá hodně zamračeně.Dříve jsem občas podstoupila boto,ale měla jsem pocit,že za ty peníze mi to drželo max.dva měsíce.Mám vidět i vrásku už i na povrchu kůže,je tam už viditelná-tu by asi odstranil laser,že?co ale znehybní mimo botoxu tento zamračený pohled?nosím pořád sluneční brýle,ale mračím se i přes ně.myslíte že vlastní tuk by mohl vrásku vyplnit?děkuji moc moc moc...jsem z toho tak trochu dost neštastná

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, tento problém lze ošetřit laserem, botulotoxinem a kožním injekčním implantáttem (výplní). Bližší postup jsme schopni Vám sdlěit při osobní návštěvě a zjištění faktického stavu. Pokud budet mít zájem, můžete s eobjednat na naší kliniku mailem,nebo telefonicky, budeme se Vám rádi věnovat. (***************).

Dobrý den,
vrásky u kořene nosu trápí řadu klientů.
Ve vašem případě je důležité, kolikrát jste již zákrok v této lokalitě podstoupila a jak daná oblast dnes vypadá.
Rádi Vám nabídneme řešení na míru. Nabízíme bezplatné poradenství, objednat se můžete na telefonu ********* (denně 9 00 - 20 00 hod).
S přáním hezkého dne bez mračení MUDr. Milena vojtíšková

Dobrý den,je možné kombinovat laser,botox nebo inj.výplně.

Dobrý den. Zkušenosti s botulotoxinem mám zcela jiné. Efekt u mých přetrvává pravidelně několikanásobně déle. Jinak výplň již stávající vrásky je samozřejmě rovněž možná. Nashledanou, dr. Remeš, *********

pokud se bude tuk implantovat do svalu pod vráskou, může to být efektivní, máte-li seriozní zájem, objednejte se na mou ambulanci, tel *********, GHC, ********, hezký den doc Dušková

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 4. 2024
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 8. 2019
Injekční výplně
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 10. 2021
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 12. 2020
Mezonitě
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 6. 2023
Rhinoplastika
10 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 5. 2020
Botulotoxin
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 9. 2015
Zvětšení rtů
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 4. 2022
Brow lift
1 odpověď, nejnovější odpověď: 22. 7. 2018
Botulotoxin
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 7. 2014

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi