Zdravím mám takový problem s kruhami neboli váčky pod očima. I když se vyspím furt mám prostě pod očíma takový ryhy, váčky a nejde se toho zbavit. Přemýšlel jsem o výplni kyselinou, ale nevím zda by mi to pomohlo. Mohli byste mu doporučit nějake řešení ? Vážně mě to obtězuje mám 24 let. Díky za odpověd.
Dobrý den,
váčky pod očima by mohly být pravděpodobně lymfedém, jehož řešení je poměrně problematické. Kyselina hyaluronová, kterou zvažujete, by dle mého stav spíše ještě zhoršila a ani plazma by zde nepomohla. Pro zlepšení vzhledu bych Vám doporučila absolvovat manuální lymfodrenáž.
Zdraví MUDr. Jana Votrubová, PhD. - vedoucí dermatoložka Premier Clinic, Praha 1
Dobrý den, pokud jste ještě svůj problém nevyřešil, mohu nabídnout jak chirurgické řešení ve spolupráci s naším plastickým chirurgem, tak méně invazivní a to výplň kyselinou hyaluronovou. Zcela určitě tento prolbém řešitelný je.
S pozdravem
MUDr. Jan Říčař
Musí se to vidět osobně. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg.
Dobrý den,
Také Vám můžeme nabídnout injekční výplně na bázi kyseliny hyaluronové. Doporučujeme konzultaci s lékařkou, která pro Vás navrhne neoptimálnější řešení zbavit se potíží.
Pracujeme a i v sobotu.
S přátelským pozdravem
Klinika Altos Praha
Dobrý den,
v tomto případě je nezbytná osobní konzultace, aby se přesně určilo nejvhodnější ošetření. Z těchto fotografii nelze zcela přesně určit, zda je vhodná aplikace dermální výplně či jiný zákrok.
Mohu Vám nabídnout nějaký termín konzultace?
S pozdravem a přáním hezkého dne.
Genesys Medical
řešení je při nejmenším dvojí: jednoduché, jak jste sám správně napsal -výplň, a to buď syntetikou anebo vaším vlastním tukem, anebo složitější, což je operace podle Eder, tj uvolnění vazů mezi kůží a kostí, které jsou příčinou tzv. rýh, + přesun tukových váčků dolních víček a tím překrytí okraje očnice, přeji hezký den prof dušková
Dobrý den,
Je potřeba probrat základní anamnézu, ale podle fota to vypadá, že Váš problém by skutečně nejlépe řešilo vyplnění vkleslých partií hyaluronovým fillerem. Pokud lze soudit z fota, použila bych pravděpodobně Princess filler, cena 1 balení produktu včetně aplikace je 5600 Kč, vstupní pohovor 670 kč. Výsledek by měl být dobrý, v čase by měl vydržet cca půl roku až rok, někdy to bývá i déle již po první aplikaci, i až 2 roky.
Příjemný den a s pozdravem,
MUDr. Nina Koutná, dermatolog, Klinika GHC Praha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.