Rozpuštění výplně v nosoretkách

Andulinecka
1. 1. 2023 · Poslední odpověď: 10. 1. 2023

Dobrý den. Chtěla jsem si nechat vyplnit jemné vrásky kolem úst, do nosorotek jsem zasahovat vůbec nechtěla. Ale bohužel mi tam toho bylo aplikováno více (0,4 ml) a zasáhlo se na každé straně i do půlky nosorotek. Zákrok jsem podstoupila před 5 dny. Při úsměvu to vypadá hrozně, dolní část tváří je nafouklá a udelala se mi i bulka kousek od levého koutku. Je prosím nějaká možnost jak urychlit vstřebávání KH nebo bude lepší jít na rozpuštění? Mám z toho docela respekt, ale obávám se, že výplň by mi tam mohla do budoucna udělat více paseky jak užitku. Dosud jsem zkoušela masáže, teplé obklady i galvanickou žehličku. Moc děkuji za odpovědi a za případné doporučení, kam jít na rozpuštění budu ráda.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, podle fotky vypadá vše skvěle. Nicméně je to subjektivní. Výplˇ%n lze jedině rozpustitt, anebo dlouhodoběji oblast prokrvovat například jemnou masáží. MUDr. Radek Poláček

Dobrý den, pokud nejste spokojená a navíc popisujete určité komplikace, potom rozhodně doporučuji navštívit co nejdříve lékaře, který vám výplň aplikoval aby provedl kontrolu nebo rozpuštění výplně. Hezký den, Mgr. Pavlína Blažek @Bodyfaceclinique

Dobrý den, korekci lze provést a rozpustit aplikovanou kyselinu hyaluronovou. Objednat se můžete na tel. čisle.

Dobrý den, urychlit nelze, kyselinu nerozpouštíme.

BODY klinika plastické chirurgie

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Injekční výplně
1 odpověď, nejnovější odpověď: 1. 3. 2022
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 1. 2017
Injekční výplně
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 2. 2023
Injekční výplně
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 9. 2016
Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 8. 2024
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 18. 7. 2024
Injekční výplně
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 5. 2023
Zvětšení rtů
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 3. 2021
Laserová dermatologie
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 8. 2024
Injekční výplně
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 1. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi