Dobrý den,
mám 35 let a domnívám se,že s pletí problém nemám,absolutně u mně nedochází zatím k tvorbě vrásek,snažím se používat nejkvalitnější kosmetiku. Co mě trápí, je vzhled obličeje. Jakmile zhubnu byť jen kilo či dvě, kůže jakoby zcela ztratila objem, je strašně povislá, mám propadlé tváře, působím hubeně, unaveně a starší, než doopravdy jsem. Může být řešením mého problému nějaký implantát? Podle mne potřebuju doplnit objem, aby se kůže zase vypnula...Děkuji.
Vážená paní,
Váš problém nelze vyřešit několika řádky. Je potřeba, abyste se dostavila k nezávaznému konzultačnímu vyšetření, při kterém vše do detailu prodiskutujeme a případně rozhodneme o optimálním operačním řešení. Z obecného pohledu se do mimicky velmi aktivních oblastí obličeje implantáty nedávají, spíše se problém řeší vnitřními posuny vlastních tkání. Prosím, objednejte se k té konzultaci, uvidíme, jaký bude závěr.
S pozdravem,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg. Tel.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.