Dobrý den, je mi 30 let, už několik let mám uprostřed čela prohlubeň, která mi vadí a nelíbí a chci to už řešit. Nejvíce je vidět z boku nebo na fotce. Byla jsem na botoxu v oblasti čela, ale dr. mi to aplikovala hlavně nad obočí, na tu prohlubeň jen trošku. Mně nešlo o malé vodorovné vrásky na čele, ale o tu prohlubeň, abych měla čelo pěkně vodorovné. Také se mi objevily rýhy mezi obočím, které chci také vyřešit. Existuje něco, co mi to může vyplnit? Posílám foto. Děkuji.
Dobrý den.Zřejmě by bylo možné korigovat nějakým typem výplně,ale byla by vhodná osobní konzultace před aplikaci a zvážení typu výplně.Hezký den
Dobrý den,
výplně či botulotoxin je ideální. Doporučuji podstoupit osobní konzultaci, na základě vyšetření navrhneme vhodný postup.
S pozdravem
MUDr. Zuzana Macková
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
prohlubeň na čele by byla řešitelná umělou výplní, nebo fatgraftignem, tedy vlastním tukem, hluboké vrásky mezi obočím jsou tvořeny mimickými svaly a na ně dobře zabírá botulotoxin eventuálně s kombinací s výplněmi.
S pozdravem
MUDr. Martin Molitor, PhD, Art Ethic Clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.