Dobrý den. Jsem třetí týden po aplikaci a na spodním rtu a objevuje se mi velký otok spodního rtu a boule. Vcera mi pani doktorka píchla Dexamed. Otok ustupuje - boule zůstává. Z krevních testu víme ze zánět tam není. Prosím o radu co to muže byt? Dekuji
Dobrý den, bohužel je fotografie velmi neostrá, ale měla byste co nejdříve jít na kontrolu, možná bude potřeba výplň rozpustit. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Dobrý den,
doporučuji se poradit přímo s Vaším lékařem. Případně by bylo vhodné nechat rozpustit.
S pozdravem
MUDr. Sylvia Krajčová, MBA
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
kdyby byly bouličky zarudlé a bolestivé měla by jste co nejdříve kontaktovat odborníka, který zvětšení rtů prováděl. Pokud bolestivé nejsou zkuste provést jemné tlakové masáže.
Dobrý den,
tento nález je zvláštní, může se jednat o okrsek výplně, v tom případě by bylo vhodné výplň rozpustit pomocí hylázy, je ale možný také zánět i když krevní testy jsou negativní, někdy se kolem výplně udělá tzv. granulom, tedy něco jako přemrštěná jizevnatá reakce, nebo by se mohlo jednat i o krevní výron při poranění větší cévy, co je ale tři týdny po výkonu méně pravděpodobné.
S pozdravem
M Molitor
Dobrý den, nechala bych na lékařce, která filer aplikovala, ví jak a co aplikovala, někdy se toto děje i když nebývá často. Pokud přetrvává, je vhodné výplň rozpustit
Klidný den
Šulcová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.