Dobrý den,chci podstoupit zvětšení rtů metacrillem v Brně,ale nevím která klinika používá tuto metodu,je vůbec v Brně klinika co pracuje s metacrillem?Praha je pro mě moc daleko:(
Dobrý den, zvažte prosím aplikaci vstřebatelných materiálů. Permanentního materiálu budete jednou velmi litovat a mám to ze své praxe mnohokrát potvrzeno. Velmi riskujete nejen dlouhodobé problémy,ale i pokud bude průběh bezproblémový, pak problém ze stálosti vzhledu, kdy není možné reagovat na změny v průběhu stárnutí a rty jsou pak neadekvátní ke zbytku obličeje. Navíc k nevstřebatelnému materiálu Vám nikdo nepíchne jiný třeba vstřebatelný materiál, protože je to riskantní. Takže naprosto nedoporučuji. Rty nejsou tak nedůležité, aby s nimi bylo možné takto riskovat. S pozdravem Dr.Pachman, klinika Riva, Brno.
Dobrý den,
co se týče zvětšení rtu vstřebatelným materiálem, naše pracoviště má také poměrně dobré výsledky s preparátem Revanesse. Je měkký, příjemný a výsledek vypadá přirozeně.
Krásné dny s krásnými rty přeje
MUDr. Milena Vojtíšková
Vážená slečno, ke mě jezdí pacienti z celé republiky i ze Slovenska, myslím, že Brno není za polárním kruhem :)
Jinak ale jste materiál ke zvětšení zvolila dobře. Zvětšení nikdy neprovádím do velikosti, která by někdy pacientce mohla vadit, i kdyby to chtěla. Je lépe v případě, že byste vyžadovala větší zvětšení po vytvoření konečného stavu, ještě jedna aplikace.
S pozdravem
MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
První certifikované pracoviště v ČR specializované pro práci s Metacrillem
Dobrý den, remake je podle mne ideální. Mám pacientky s efektem již téměř 1,5 roku. Podle firmy by měl vydržet až 3 roky. Nashledanou, dr. Remeš, Chrudim
Zkuste Remake je to 96% voodního gelu, má vydržet do 2 let. V Brně jej určitě někde aplikují. Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.