Dobrý den, je mi 36 let a v průběhu 15ti let jsem shodila 20kg. Bohužel se to podepsalo na pokožce v obličeji, která mi zůstala povadlá a tváře jsou propadlé. Povadlá kůže mi bohužel dělá nepěkný krk a tzv. syslík, který by tam vlastně vůbec být nemusel. Můj dotaz zní- jde prosím pouze vyplnit tváře a tím by se pozvedla i kůže na krku a pod bradou a nebo je lépe využít kombinaci obou možností. Velice děkuji. Jiřina
Dobrý den,
na takový dotaz vám můžeme pravdivě odpovědět pouze v případě, pokud zašlete fotografie, abychom viděli, o jak moc velkou povadlost pleti jde, jaký máte typ pleti apod.
Děkujeme za pochopení!
S pozdravem
MUDr. Milena Vojtíšková
V zásadě v 36 letech by byl facelift prováděn velmi brzo, ale záleží ns stavu Vaší tkáně. Jak popisují ostatní kolegové, chce to osobní konsultaci. Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je podstoupit konsultaci na více pracovištích a vybrala si. Můžete se stavět také u nás.
Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den,
doporučujeme Vám osobní konzultaci s naší vedoucí lékařkou dermatologie MUDr. Janou Votrubovou. Jak již bylo zmíněno níže, je nutné vidět aktuální stav, zhodnotit stav podkoží a vybrat vhodnou variantu přímo pro Vás. Lze uvažovat o výplňových materiálech i nitich.
Objednat se můžete na naší recepci.
S přáním pěkného dne,
Kateřina Bauerová, DiS.
Obvykle stačí objemová výplň do oblasti lící s dovyplněním nosoretních rýh a marionet. Je ale každopádně třeba Vás vidět. Objemová výplň by se v případě potřeby po čase dala ještě doplnit o mezonitě, ale měla by jim předcházet.
MUDr Eva Nývltová
C.E.M.-centrum estetické medicíny
Svitavy
Dobrý den,
doporučuji osobní konzultaci při která Vám lékař poradí vhodné ošetření.
S přáním hezkého dne
Mgr. Petra Řehořková
Dobrý den,
takto na dálku nelze jednoznačně doporučit pro Vás tu nejvhodnější metodu. Doporučujeme osobní konzultaci, kde pro Vás stanovíme to nejlepší řešení.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.