Liftingové nitě a výplň tváří po výrazném zhubnutí

NavratilovaNovotna
NavratilovaNovotna
10. 10. 2019 · Poslední odpověď: 17. 10. 2019

Dobrý den, je mi 36 let a v průběhu 15ti let jsem shodila 20kg. Bohužel se to podepsalo na pokožce v obličeji, která mi zůstala povadlá a tváře jsou propadlé. Povadlá kůže mi bohužel dělá nepěkný krk a tzv. syslík, který by tam vlastně vůbec být nemusel. Můj dotaz zní- jde prosím pouze vyplnit tváře a tím by se pozvedla i kůže na krku a pod bradou a nebo je lépe využít kombinaci obou možností. Velice děkuji. Jiřina

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

na takový dotaz vám můžeme pravdivě odpovědět pouze v případě, pokud zašlete fotografie, abychom viděli, o jak moc velkou povadlost pleti jde, jaký máte typ pleti apod.
Děkujeme za pochopení!

S pozdravem

MUDr. Milena Vojtíšková

V zásadě v 36 letech by byl facelift prováděn velmi brzo, ale záleží ns stavu Vaší tkáně. Jak popisují ostatní kolegové, chce to osobní konsultaci. Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je podstoupit konsultaci na více pracovištích a vybrala si. Můžete se stavět také u nás.
Zdraví Dr. Tomášek

Dobrý den,

doporučujeme Vám osobní konzultaci s naší vedoucí lékařkou dermatologie MUDr. Janou Votrubovou. Jak již bylo zmíněno níže, je nutné vidět aktuální stav, zhodnotit stav podkoží a vybrat vhodnou variantu přímo pro Vás. Lze uvažovat o výplňových materiálech i nitich.
Objednat se můžete na naší recepci.

S přáním pěkného dne,
Kateřina Bauerová, DiS.

Obvykle stačí objemová výplň do oblasti lící s dovyplněním nosoretních rýh a marionet. Je ale každopádně třeba Vás vidět. Objemová výplň by se v případě potřeby po čase dala ještě doplnit o mezonitě, ale měla by jim předcházet.
MUDr Eva Nývltová
C.E.M.-centrum estetické medicíny
Svitavy

Dobrý den,

doporučuji osobní konzultaci při která Vám lékař poradí vhodné ošetření.

S přáním hezkého dne
Mgr. Petra Řehořková

Dobrý den,
takto na dálku nelze jednoznačně doporučit pro Vás tu nejvhodnější metodu. Doporučujeme osobní konzultaci, kde pro Vás stanovíme to nejlepší řešení.

S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Mezonitě
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 7. 2021
Brow lift
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 9. 2020
Odstranění podbradku
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 25. 9. 2018
Minilifting
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 3. 2022
Niťový lifting
1 odpověď, nejnovější odpověď: 3. 8. 2021
Minilifting
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Kyselina hyaluronová
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 7. 2023
Injekční výplně
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 10. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi